Istinita paranormalna i jeziva iskustva

Богу фала.....нисам га доживео. Барем на јави. Али оно што сам доживео кад је земљотрес погодио Краљево је близу тога. Ја ту ноћ спавам и буди ме ударни талас кроз земљу и нагло крештање врана и осталих птица у парку иза зграде и повијање стабала и по пола метра и одједном....креће да се тресе цео регал са свим дрангулијама на њему. Ја сам остао скамењен у кревету и само чекао кад отворим очи да угледам "Осмог путника" како му се жвале сливају низ браду на моје лице са свим оним зубима. После пет секунди рекох себи да је то гарантовано земљотрес јер сам то исто доживео и са Мионицом '98. пошто живим у Ужицу а то је исто одстојање као од Краљева.

I skoro mi se desilo nesto jezivo, rano ujutru sam bila u kupatilu, nesto sam cackala oko ves masine jer sam zaboravila da stavim ves na pranje, i vrata kupatila su bila zatvorena. Sama u stanu.
Samo odjednom cujem bat koraka, i to trcecih, kako su sve blizi i samo odjednom kao da je neko pesnicom udario od vrata. Izasla sam iz kupatila i nigde nikog. Pozvala sam drugaricu i rekla joj, jer ona voli ta sranja te paranormalne stvari. Ona kaze: brzo otpevaj neku pesmu sa liturgije. Posto sam u crkvenom horu.
I ja ajde kao, bas cu sad ponovo da zaspim, krenem kao neki idiot da pevam prvu pesmu sa hora koja mi je pala napamet.

Sve u prirodi je savršeno prirodno. Uvek pođi od toga.

To što mi nekad ne znamo šta je uzrok ili šta se tačno dešava ne znači ništa.
aha
da ne znam licno te bivse klince rezonovao bi kao ti.
ima izreka...ne cackaj nesto sto ne poznajes, cak ni ja koji volim da cackam mecku, tu materiju zaobilazim.

drugarski savet svima.

a sve je pocelo kao igra, bas kao ova tema ..hajde da prizivamo mrtve...

Ja imam jednu koja se desila mojoj mami prije 15-16 godina ne znam tacno. Moj tata je umro 2005 godine, imao je 45 godina. Dobio je srcani i nisu uspeli da ga spase. A dok je bio ziv, voleo je da sedi na stepenicama za gornji sprat. I nesto vise od godinu dana od njegove smrti, spavali smo i mama je krenula u wc a njena soba je u donjem spratu i krene ona i ugleda mog tatu kako sedi na stepenicama. Ona se skamenula i kaze da je samo pogledao prema njoj, ustao i izasao kroz ulazna vrata.

Imas jos neku pricicu u ove kasne sate? :D
hmmm....
novogodisnje lampice su mi se jedne godine upalile kada sam usla u sobu a bile su iskljucene iz struje. Mozda je to bio i kratak spoj...

Ja imam jednu koja se desila mojoj mami prije 15-16 godina ne znam tacno. Moj tata je umro 2005 godine, imao je 45 godina. Dobio je srcani i nisu uspeli da ga spase. A dok je bio ziv, voleo je da sedi na stepenicama za gornji sprat. I nesto vise od godinu dana od njegove smrti, spavali smo i mama je krenula u wc a njena soba je u donjem spratu i krene ona i ugleda mog tatu kako sedi na stepenicama. Ona se skamenula i kaze da je samo pogledao prema njoj, ustao i izasao kroz ulazna vrata.
au....

au, tebra, gde si bio do sad...:eek:
najezi mi se dlaka na ledjima, a tamo je i nema. :D

Dosta toga, izgleda da ne pratis forum...

Pozz ljudi! Mislim da je svako barem jednom doziveo ovakvo iskustvo, pa ajde da podelimo jedni sa drugima ?
ajde Petar Cikaric iz krusevca je zivo cudo.
Ali bas cudo je kada je tastu u telefon iz lustera udarila narandzasta munja i njemu i telefonu nije
bilo nista. Fizicar mi kaze da je to nemoguce zbog napona koji je potreban da struja prevali od lustera
do telefona.

Hahah... daj i ti neku ako znas :lol:
pa, npr. zvali duhove pod vedrim nebom kao klinci, nista..
a onda pogledali gore, i na plavom nebu trag od aviona koji se rastvarao u nekakve simbole...da.da.
tipa lezece osmice (znak za beskonacno), ovakav znak ~ a u sredini malo belo srce...
I dan danas lupam glavu kako je to moguce da avion izvede uopse, je li slucajnost bas u tom trenu, itd.
Pre toliko vremena, s tadasnjom, pa i danasnjom tehnologijom, ne verujem da je moguce tako crtati simbole po nebu. ;) :)

pa, npr. zvali duhove pod vedrim nebom kao klinci, nista..
a onda pogledali gore, i na plavom nebu trag od aviona koji se rastvarao u nekakve simbole...da.da.
tipa lezece osmice (znak za beskonacno), ovakav znak ~ a u sredini malo belo srce...
I dan danas lupam glavu kako je to moguce da avion izvede uopse, je li slucajnost bas u tom trenu, itd.
Pre toliko vremena, s tadasnjom, pa i danasnjom tehnologijom, ne verujem da je moguce tako crtati simbole po nebu. ;) :)
Zanimljivo :think::lol:

Back