Lookii29
Početnik
- Poruka
- 23
Pozz ljudi! Mislim da je svako barem jednom doziveo ovakvo iskustvo, pa ajde da podelimo jedni sa drugima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda znamo neke koji jesuNije niko.
Nisu.mozda znamo neke koji jesu
samo se jednom zaebo i opomenuo ljude da ne prizivaju i rekao iskustvo 4-oro ljudi za koje znam kako je- najgore zavrsilo.
Sve u prirodi je savršeno prirodno. Uvek pođi od toga.samo se jednom zaebo i opomenuo ljude da ne prizivaju i rekao iskustvo 4-oro ljudi za koje znam kako je- najgore zavrsilo.
ahaSve u prirodi je savršeno prirodno. Uvek pođi od toga.
To što mi nekad ne znamo šta je uzrok ili šta se tačno dešava ne znači ništa.
Mrtvi imaju problem sa komunikacijom, jer su mrtvi.a sve je pocelo kao igra, bas kao ova tema ..hajde da prizivamo mrtve...
samo ti veruj...ja i zelim da verujes.Mrtvi imaju problem sa komunikacijom, jer su mrtvi.![]()
Pa mene bi daleko više radovalo da znam da si ti u pravu... mnogi ljudi bi bili presrećni da znaju da mogu nekako da stupe u kontakt sa dragima bez kojih su ostali.samo ti veruj...ja i zelim da verujes.
Pa pricajmozda znamo neke koji jesu
Moze biti svasta, kazu da psi i macke to najvise osete.Hmmm...
Macak mi je jednom zurio u jednu te istu tacku sa rasirenim ocima i ukocenim telom. Kao da ga je neko stegao. Trajalo je dugo vremena. Jedva sam prekinula tu njegovu 'hipnozu'. Mozda je to bio duh. Kazu da macke vide njih pa se zagledaju tako.
daaMoze biti svasta, kazu da psi i macke to najvise osete.
Imas jos neku pricicu u ove kasne sate?
hmmm....Imas jos neku pricicu u ove kasne sate?![]()
au....Ja imam jednu koja se desila mojoj mami prije 15-16 godina ne znam tacno. Moj tata je umro 2005 godine, imao je 45 godina. Dobio je srcani i nisu uspeli da ga spase. A dok je bio ziv, voleo je da sedi na stepenicama za gornji sprat. I nesto vise od godinu dana od njegove smrti, spavali smo i mama je krenula u wc a njena soba je u donjem spratu i krene ona i ugleda mog tatu kako sedi na stepenicama. Ona se skamenula i kaze da je samo pogledao prema njoj, ustao i izasao kroz ulazna vrata.
au, tebra, gde si bio do sad...Ja imam jednu koja se desila mojoj mami prije 15-16 godina ne znam tacno. Moj tata je umro 2005 godine, imao je 45 godina. Dobio je srcani i nisu uspeli da ga spase. A dok je bio ziv, voleo je da sedi na stepenicama za gornji sprat. I nesto vise od godinu dana od njegove smrti, spavali smo i mama je krenula u wc a njena soba je u donjem spratu i krene ona i ugleda mog tatu kako sedi na stepenicama. Ona se skamenula i kaze da je samo pogledao prema njoj, ustao i izasao kroz ulazna vrata.
Hahah... daj i ti neku ako znasau, tebra, gde si bio do sad...
najezi mi se dlaka na ledjima, a tamo je i nema.![]()
Dosta toga, izgleda da ne pratis forum...Nije niko.
ajde Petar Cikaric iz krusevca je zivo cudo.Pozz ljudi! Mislim da je svako barem jednom doziveo ovakvo iskustvo, pa ajde da podelimo jedni sa drugima ?
pa, npr. zvali duhove pod vedrim nebom kao klinci, nista..Hahah... daj i ti neku ako znas![]()
Zanimljivopa, npr. zvali duhove pod vedrim nebom kao klinci, nista..
a onda pogledali gore, i na plavom nebu trag od aviona koji se rastvarao u nekakve simbole...da.da.
tipa lezece osmice (znak za beskonacno), ovakav znak ~ a u sredini malo belo srce...
I dan danas lupam glavu kako je to moguce da avion izvede uopse, je li slucajnost bas u tom trenu, itd.
Pre toliko vremena, s tadasnjom, pa i danasnjom tehnologijom, ne verujem da je moguce tako crtati simbole po nebu.![]()
![]()