Killer Shepherdess
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
ovaj clanak sa ivona zivkovic.net je strasan!
svinjski grip je izmisljen, a decu volontere na univerzijadi, prave ilumintima! malo neverovatno, al sudeci na sve dokaze...za zamisliti se!

Nasa najpametnija DECA volontiraju sad za Univerzijadu.
Selekcija je bila zestoka. Znam jer se moj sin prijavio.
I dobio je da prati nekog najviseg VIP-ovca.
Medjutim, Bogu hvala u medjuvremenuj e dobio posao, tako da od tog volontiranja nista! Zabrinuta sam jer je...
Obavezna vakcinacija SVIH VOLONTERA na svinjski grip /koji je izmisljen, ali su zato u tu vakcinu ubaceni drugi elementi koji ce kasnije proizvesti smrtonosne bolesti/.
I to nije sve - zgrozila sam se - u te vakcine su ubaceni NANO-BIO CIPOVI, dakle deca ce nam biti cipovana bez saglasnosti roditelja i njih samih.
A svi dobro znamo cemu sluze bio-cipovi - od globalne kontrole do poslusnika, koji ako ne budu hteli da izvrsavaju volju Iluminata mogu biti usmrceni jednostavno dirigovanim pustanjem litijuma, supstnce koju sadrze ti bio cipovi.
O ovim nano bio cipovima je bilo reci pre neki mesec u stampi i pisano je da ih farmaceutske industrije vec ubacuju kroz kapsule i da su tako melecki da su skoro nevidljivi ljudskom oku...
svinjski grip je izmisljen, a decu volontere na univerzijadi, prave ilumintima! malo neverovatno, al sudeci na sve dokaze...za zamisliti se!

Poslednja izmena: