Zanimljivo je kako posle par pića mnoge stvari postanu jasnije! Onda se dođe do fantastičnih ili manje fantastičnih, ali istinitih zaključaka...
1. Svi smo mi na kraju krajeva sami na svetu. Koliko god se okružili ljudima, na kraju smo sami sa sobom, jer jednom svi odu negde, po nepisanom pravilu baš onda kad su nam potrebni.
2. Svako će nas izdati u nekom trenutku, majka, dete, brat rođeni, ljubav našeg života, mi sami sebe... Samo je pitanje koliko smo spremni da oprostimo, kad stavimo na kantar izdaju i ono što dobijamo, šta će prevagnuti. Ko kad trudnicama daju lekove koji nisu preporučljivi, pa se gleda da korist bude veća od moguće štete.
3. Niko nije dužan da nam uzvrati lepe gestove koje smo mu pružili. Prosto, sve što damo nekom, mora biti poklon. A na poklon se gleda kao na nešto što smo spremni da darujemo zauvek i da nam više ne pripada.
4. Ljudi su čudna bića, koliko god da nas vole, sebe ipak vole više. Tako oni, tako mi, tako svi... Zato nas i zaboli što su sebe stavili ispred nas.
5. Srećni ćemo privući mnogo više ljudi, ali se na kraju broje samo oni koji nam naprave piće sa zaboravimo teskobu koja nam pritiska grudi, oni koji će nas pustiti da provodimo vreme kako želimo jer je najbitnije da se vratimo na vreme za spavanje, oni koji će nam masirati stopalo koje smo povredili jer ne žele da nas boli, oni koji nam neće reći da smo bezobrazna kučka iako pomalo jesmo.
6. Još jedno piće je zaista dobra ideja!
Poslednja izmena: