Istina o zenama

Poruka
4.292
Zene mogu da vole muskarca i da budu istinski zaljubljene u njega ali retko koja voli iskreno i istinski. 5% zena istinski voli onog sa kim je bez obzira da li je taj neko njen muz ili decko a ostale 95% je sa nekim jer eto da nije sama i da ima brak i decu i porodicu. 5% je taj broj koliko ima lepih muskaraca u populaciji od kako je sveta i svih vremena.

Zasto je to tako? Zato sto zena moze da voli muskarca samo i iskljucivo ukoliko je on izuzetno lep. Dakle zena moze da voli samo lepog muskarca koji je izuzetno privlaci.

Dakle ako nisi lep ili si prosecan znaj da te ni jedna zene nace istinski voleti vec samo neiskreno. Svaka ona sa kojom si bio ili si u braku znaj da ona masta i zaljubljena je u nekog. Taj neko moze biti i neki komsija ako je ekstrmno lep ali obicvno je to neki glumac, pevac i slicno. na primer Zeljko Joksimovic, ranije Zdravko colic ili danasnja mladja populacija Ronaldo ili tako neki. Dakle ona jeste sa tobom ali voli istinski nekog drugog,

Kad zena voli to nema nikakve veze ni sa cim drugim do iskljucivo fizickog izgleda. Znaci one price da se zaljubila u sarm, u pricu, u ovo ili ono je totalna glupost. Dakle prosto i jednostavno zena se moze zaljubiti samo i iskljucivo u fizicki izgled nekog ko je izuzetno privlacan. Kod muskaraca je to drugacije oni mogu da istinski vole i zene koje su prosecne pa i ruzne. Jednostavno muskarac i zena bioloski nisu isto sto se toga tice.

To su zene, to je njihova biologija i fizika i genetika i protiv toga i one i da zele ne mogu.

Mogu one ovde da pisu da je ovo glupost ali znaju i same da lazu i sebe.

Poslednja izmena:
el nismo mi skoro raspravljali već o ovome? :think: samo je valjda umesto lepote u pitanju bila lova..

elem, nigde veze s vezom sve ovo.. lepog muškarca je lepo videti.. ali ako ima promaju u glavi, džaba mu sve.. ja se zaljubljujem u intelekt i šarm..

Curo za Brak,ne filozofiraj mnogo ovde,znam da si u 40-im (možda si i nabacio 50 sad) godinama,i da te žena ostavila,imaš dete,i od tad tražiš curu ovde,dok se glupiraš sa ravnom zemljom na teorijama zavere..prvo ta dva ne idu i istu korpu,da si barem napravio dva profila ovde,jedan za cure za brak a drugi za sopstveno filozofiranje o obliku zemlje,pa ajd,dok ti to nisi..teraš cure od sebe tako. Dalje,smršaj,smanji bure na stomaku,smanji pivo pred prodavnicom i uopšte. Ako ništa ne uspe,probaj da vratiš bivšu,ipak imate zajedničko dete (ili dva) detetu možda nedostaje majka,probaj da je sažališ,kako joj dete raste bez majke i da to ne valja,ostavlja posledice na dete i tako to.

Zene mogu da vole muskarca i da budu istinski zaljubljene u njega ali retko koja voli iskreno i istinski. 5% zena istinski voli onog sa kim je bez obzira da li je taj neko njen muz ili decko a ostale 95% je sa nekim jer eto da nije sama i da ima brak i decu i porodicu. 5% je taj broj koliko ima lepih muskaraca u populaciji od kako je sveta i svih vremena.

Zasto je to tako? Zato sto zena moze da voli muskarca samo i iskljucivo ukoliko je on izuzetno lep. Dakle zena moze da voli samo lepog muskarca koji je izuzetno privlaci.

Dakle ako nisi lep ili si prosecan znaj da te ni jedna zene nace istinski voleti vec samo neiskreno. Svaka ona sa kojom si bio ili si u braku znaj da ona masta i zaljubljena je u nekog. Taj neko moze biti i neki komsija ako je ekstrmno lep ali obicvno je to neki glumac, pevac i slicno. na primer Zeljko Joksimovic, ranije Zdravko colic ili danasnja mladja populacija Ronaldo ili tako neki. Dakle ona jeste sa tobom ali voli istinski nekog drugog,

Kad zena voli to nema nikakve veze ni sa cim drugim do iskljucivo fizickog izgleda. Znaci one price da se zaljubila u sarm, u pricu, u ovo ili ono je totalna glupost. Dakle prosto i jednostavno zena se moze zaljubiti samo i iskljucivo u fizicki izgled nekog ko je izuzetno privlacan. Kod muskaraca je to drugacije oni mogu da istinski vole i zene koje su prosecne pa i ruzne. Jednostavno muskarac i zena bioloski nisu isto sto se toga tice.

To su zene, to je njihova biologija i fizika i genetika i protiv toga i one i da zele ne mogu.

Ima istine u ovom al nije sve bas tako,na primer zamisli situaciju da devojka bira izmedju extremno lepog i prosecnog muskarca a da nema pojma nista ni o jednom ni o drugom,ja bih licno izabrala lepog jer je to uvek tako i uvek me izgled na neki nacin privuce kao i vas muskarce,ali kad bih birala izmedju prelepog muskarca koj je sve samo ne dobra osoba i ruznog muskarca koj je cista suprotnost ovog prvog izabrala bih ruznijeg,jer mogu ja da se zaljubim u neciji izgled,ali zivecu sa njegovim karakterom,hocu da kazem da je za prvi utisak bitan izgled,jer mora nesto da me privece da ja saznam dal je on dobar,zabavan itd,ali kad bih birala muskarca za sebe a da to bude vise od flerta uvek prvo gledam osobine

Ima istine u ovom al nije sve bas tako,na primer zamisli situaciju da devojka bira izmedju extremno lepog i prosecnog muskarca a da nema pojma nista ni o jednom ni o drugom,ja bih licno izabrala lepog jer je to uvek tako i uvek me izgled na neki nacin privuce kao i vas muskarce,ali kad bih birala izmedju prelepog muskarca koj je sve samo ne dobra osoba i ruznog muskarca koj je cista suprotnost ovog prvog izabrala bih ruznijeg,jer mogu ja da se zaljubim u neciji izgled,ali zivecu sa njegovim karakterom,hocu da kazem da je za prvi utisak bitan izgled,jer mora nesto da me privece da ja saznam dal je on dobar,zabavan itd,ali kad bih birala muskarca za sebe a da to bude vise od flerta uvek prvo gledam osobine

Nešto ti ne verujem...Bilo bi tako da bi se nalozila na prvog, pa bi mu uvek trazila opravdanja za sve...Ovog drogog ne bi ni upoznala, a ne dala mu sansu da dokaze da je dobar čovek...ne može to preko noći..Msm ovo je univerzalni odgovor

- - - - - - - - - -

Tako barem meni ...To ide do te mere da se posle ne možeš otresti..jbg onda se mora prestati javljati

Propadamo,gubimo stare vrednosti...
Ljudi vise cene lepotu nego karakter.
Ja radim u jednoj firmi gde su zaposlene zgodne zene,vi mislite da su zaposlene zbog svog kvaliteta?
Isti slucaj je sa manekenkama koliko oni prodju kreveta...
To da se ljudi pale na popularne licnosti je tacano,zalosno...
Ja iskreno mrzim popularne licnosti jer mislim da je to najveci sljam.
Zene se danas ponasaju i oblace provokativno ali recu samo-vise odece vise postovanja...

Ja ne znam sta ljudima znaci lep/a...
Ja jos nisam upoznao ruznu devojku,a takodje je tako i sa muskarcima .
Ja iskreno ne mogu da se zaljubim na prvi pogled (mislim kako to moze samo budala koja slabo razmislja mozgom),ali u neciju kuhinju mogu da se zaljubim...

Tek postane neko lep/a kad ga zavolimo...

Back