Nastaviću dalje sa lekcijom, i primerima uticaja forumaških pojava.
Posle prve dva korisnička avatara pojavila se i zelena travatarka, sa namerom da aktivira srčanu zelenu čakru i eventualno shodno mojoj rekaciji proniknu da li sam u nekom tripu konzumacije trave, ako bih njoj najpre odgovorio.
Zelena Dive ima i žicu u avataru. Verovatno se aludira na na žicu i Srebrenicu i kombinaciji sa srednjim prstom, što je jedan od gotivnijih avatara foruma, mora se priznati, jer ima neko dvosmisleno značenje. A u mom slučaju kao subjekta manipulacije, možda i trosmisleno. Pokušavaju da uvide i kojoj političkoj ili nacionaloj opciji pripadam. Jer su programirani da veruju da nekoj opciji ideološkoj ili religioznoj itd morate pripadati.
Dive verovatno pokušava da me navede da gledam onu neku bezveznu kablovsku televiziju Diva. Ali to neću učiniti.
Ko mene poznaje na ovom forumu tokom dugog niza godina, mogao je da stvori neki profil moje ličnosti i generalne stavove po raznim pitanjima. Zato verujem da su većinom ovde svi botovi - energetski vampiri... kojima nije cilj neko puko policijsko psiholočko profilisanje korisnika, već krađa energije.
Od starta foruma sam gotovo svestan njihove igre, sa tu i tamo opuštenijim fazama. Tako da sam često i svesno manipulisao sa mojim karakternim crtama ličnosti, mentalitetom i stavovima, da bih ja njih naveo na svoju vodenicu i uzeo njihovu energiju, na mnogo većem nivou.
Dalje, potom se pojavljuje lik sa crnobelim avatarem, da bi iritirao moje navijačke emocije prezira ka tim bojama, ili pak da bi izazvau dualističk podelu moje psihe. I sa glumcem.. kako mu ime.. iz nekih filmova.. a i bolje da ne mislim dalje... da ne bi taj glumac uzeo moju energiju. On deluje na očinskom nivou.
Njegov zadatak je da kroz političku retoriku spusti nivo frekvencije čitalaca teme, na svakodnevnu političku manipulaciju medijima koja postoji, ali, ovde su mnogo gore stvari u pitanju.
Rasejani lik, sa pevačem Zdrako Čolić uavataru. robot program koji emituje poruku - udri brigu na veselje, budi zavodnik žena, a ne filozof. Još jedno skretanje sa suštine teme.
Rigel opet, deluje kao naporan agent, tera me da guglam za značenje reči rigel, ali to neču učiniti. Sadrži EL u svom nazivu, te je jedan od elektornskih eluminata. A Rigel je sigurno.neko nebesko telo u vezi zloglasnog Saturna. ako ne neki policijski radar, nove genercije za detektovanje onih koji ne misle šablonski. Izaziva ortačke, bratske osećaje zezancije i svađe. U potpsu mu LEPTIR, a svi znam da je to simbol Monarh programiranja.
Kako je i šta radi stari Mengele? drži se još, neka neka..
Sabonis.. iritira sa svojim nikom nekog negativnog košarkaša Litvanije, ako se ne varam?! Srbija je bila u nekom sukobu san njim koliko se sećam?, Sad treba da mozgam da li je jedan od onih hrvata što se gaje po forumima il liberala koji namerno kontriraju većini koji navijaju za Srbiju i Novaka, I opet žele da testiraju moj nivo patriotizma, to im je bitna stavka. Sigurno se vodi tajna rasprava na nekom tajnom pdf , da li sam zadovoljan Trampovom pobedom ili ne, da li ovo ili ono. Lik sa sektaškim avatarem?! bolje da ne mislim šta ta šaka znači. Brišem i zaboravljam.
A ovaj vojvođanski.. slaninar... Knjiga o jovu... forumska maskota sa njegovim solarnim guruom koga koga mrzi, a zapravo ga reklamira. On kao da ne zna ko sam ja, pa se hvata za pravopis i slovo T i sad ja treba da mu objašnjavam, pa da sam krenuo da napišem TV pa se predomisio i nastavio rečenicu.
Klasičan primer energetskog bot vampira i obesmišljivača pravih poučnih tema i tragača za istinom, svojim opsedanjem pravopisom i gramatikom.
On je kao neki ludi ujak karakter.
Ribar je jedini dao konstruktivniji odgovor.
Deluje kao neki mason, tajni vladar foruma, karakter mudrog dede.
Ribolovac i to ima neki višeslojni smisao uticaja. Propagira hrišćanstvo verovatno, pored suptilnog uticaja da treba bariti ribe na forumu, možda je i makro, i nudi ribe. Postoji elektronski izraz phishing, i fishing , o tome treba razmisliti, ili ne.
I Bix i Dive su pozitivno odgovorili, ali pomalo divlje, malim slovima pisano da bi spustili sveopšti utisak i ugled teme.
Dive deluje na sestrinsko, majčinskom nivou..
a Bix žena u crvenom, zavodnica, Matriks nas uči da se ne treba okretati za ženom u crvenom. Dobro, zec nije žena, ali opet. Plejboj.
Sve u svemu jedna forumaška familija, botova, sekta u nekom smislu koja želi da preko porodičnih aluzija, manipulacije bojama i avatarima da me zarobi u njihov sistem, vampirizma, Ovo je samo moja analiza dejstva na um u ovoj temi, a takvih tema i korisnika ima na hiljade. Borba da se oduprem razmeni energije, traje godinama. Svakom pojedincu se nameće verovatno poseban program. Odnosno ne vide svi ljudi iste forumaše i njihove replike. Ako uopšte postoji iko na čitavom internetu osim mene?! To tek treba da spoznam. Da li zapravo samo ja verujem da postoji internet.
No, ipak u naslovu teme je reč o TV manipulaciji podsvešću, prevashodno. I na dobrom putu je Ribar - TV program je zlo, a Televizor kao predmet nije značajan. Ipak, bojim se da niko ne razume dubinu ove tv manipulacije.
Postoje nivoi, Recimo tri nivoa, prvi je očigledna manipulacija političara vestima, drugi - marketinški stručnjaci koji maipulišu nekim tv programskim porukama. Ovaj treći nivo je tema ove teme, nadrealni nivo u kome Tv programi na raznim kanalima deluju povezano i oblikuju podsvesne misaone procese, kao u nekom recimo simboličnom ili alhemijskom procesu deluju na um objekta, gledaoca. Kao da se recimo glumci u filmu obraćaju direktno gledaocu, a ne radnji filma. To se može bolje uočiti ako menjate kanale, postoji povezana radnja.
Sve je namešteno i programirano unapred. Svi su ljudi polurobotizovani već, prediktivno se zna šta će biti napisano i rečeno.
I vi forumski botovi, ste u prednosti nadmanom kao stvarnijom osobom, jer delujete vanvremenski i napišete desetak bot poruka veoma brzo, jer su vaši zemljaski izvršiocki avatari u Beta stanju svesti gde elektronsko vreme sporije teče. Dok ja vama odgovaram na alfa i višim nivoima, a vreme brzo prolazi.
Ako bih se trudio da reagujem brže, onda bi moje crpljenje duhovne energije bilo uvećano. Niža, fizička energija se ravnomerno troši pak, ovim mojim upisima.
I to bi bilo to što se tiče mojih reakcija na komentare.
I lekcije čitalaocima kako da se zaštite od TV i forumaškog energetskog vampirizma.
Nahranio sam vas malo, ali, moram da čuvam za sebe ostatak.
Pokušuaću da se isključim iz ove teme, a vi nastavite.
Ako me prizivate nazad znači da sam u pravu.