Istina o Sloveniji!!!

Termin "nastali od Hrvata (Srba)" uopće nema osnove. Ukoliko se reflektiraš na moje postove, uopće nisam napisao da su Slovenci "nastali" od Hrvata, već da su Hrvati kao vladajući sloj u Karantaniji, valjda i u Kranjskoj (?), ostavili svoj doprinos društveno-političkom razvitku slovenskog naroda. Ništa više i ništa manje od toga. :mrgreen:

...pozdrav dalmatincu iz ravne slavonije...:bye::bye:

Provokacija je i meni čim Šešelj i njemu slični zinu, pa ne komentiram, niti se bunim. :whistling:

a zašto se ne buniš?:?::?::?:

zato jer ste veoma slični:!:

provocirate i jedni i drugi i zamarate ostali pošten i normalan svijet kako na hrvatskim tako i na srpskim forumima:rtfm:

zašto jednostavno ne diskutirati bez nekih provokacija tog tipa (gdje se kamuflirate u ustashe il četnike):rtfm:

ispadate smješni....:idea:

a zašto se ne buniš?:?::?::?:

zato jer ste veoma slični:!:

provocirate i jedni i drugi i zamarate ostali pošten i normalan svijet kako na hrvatskim tako i na srpskim forumima:rtfm:

zašto jednostavno ne diskutirati bez nekih provokacija tog tipa (gdje se kamuflirate u ustashe il četnike):rtfm:

ispadate smješni....:idea:

Ustašiju mi sam podmečeš, ja s tim nemam nikakve veze. Niti propagiram Hrvatsku do Drine, niti etničko čišćenje Srba iz Hrvatske, niti mrzim Srbe kao narod.

Pozdrav i tebi, iwo jima! :ok: Kako je u Osijeku? U Splitu je danas bilo odlično. Da nisam imao posla, išao bih danas s ekipom na izlet. Kao da je proljeće.

..juce i danas prelijepo..malo sam se provozikao motorinom...ma prekrasno...pozdrav ekipi "paukova"..upoznao sam neke decke na ronjenju..ma pravi su....imam tu jednog u Os..radi na SL.radiju.."Splićo"...a jeste "ludi"...naravno nista kontra SPLITA...zao mi "mladog mestra"...:ok::ok:

govorim o novijoj istoriji... prvom i drugom svetskom ratu ... stvarno ste poludeli odjednom ... ccc bruka...

koliko smo morali da vas potamanimo da bi oslobodili teritorije YU od vasih fasista???

moj je deda , bas onaj koji je dosao iz Ljubljane na-j-e-bo- od gestapa... jedva je covek ostao ziv ... necu pricati kako ali je naje-b-o , pucali u njega... bio covek partizan

Back