"Istina" o Jasenovcu - Stranka hrvatskog prava

Meni nisu jasni ljudi ovde na forumu.
Jasenovac je strasan zlocin , protiv naseg naroda , a vi lupetate gluposti. Kako bi se VI gospodo osecali da vam se neko popisa na grob roditelja????

A HSP nije minorna stranka jer je u Hrvatskom Parlamentu a na vlasti je u Osjeku i jos par hrvatskih gradova.

значи усташтво је ипак заступљено у парламенту.....:thumbdown::thumbdown:

Jasenovac je strasan zlocin , protiv naseg naroda , a vi lupetate gluposti. Kako bi se VI gospodo osecali da vam se neko popisa na grob roditelja????

A HSP nije minorna stranka jer je u Hrvatskom Parlamentu a na vlasti je u Osjeku i jos par hrvatskih gradova.

Ne bi HSP bio na vlasti u Osijeku da JNA grad nije zasipavala sa tonom granata dnevno. Tako je u cijeloj Hrvatskoj. Gdje su ljudi bili direktno pod napadom drze se nacionalizma. Zato je u Dubrovniku HDZ iako bi mogli brijat' ko Istra. Zato je i Zadar malo nabrijan..

http://shp.bizhat.com/Jasenovac.html
" Istina " o Jasenovcu. Kulturni i sportski zivot logorasa ??? i jos mnogo toga...

jao a vidi kakvu su sveću postavili na stranici o "Ocu Domovine":hahaha:
:arrow:
candle.gif

:rotf::rotf:

Sve informacije o načinu i uslovima pretplate na INFOBIRO možete dobiti putem maila na infobiro@infobiro.ba ili putem telefona na ++387 33 715840.

Stranka hrvatskog prava

Stranka hrvatskog prava je novoutemeljena stranka sa sjedištem u Livnu čiji je Utemeljiteljski sabor održan 19. prosinca 2004.

Livno je za neupućene u BiH.

da ju nije otvorio onaj Kroacija/max/ZDS ili ovi sadašnji forumaski qrški "runjoglavci"? :rotf::rotf:

Što tebi znači minorna stranka???

HSP se vrti oko 5 % i jedva su ušli u Sabor!!! Jedva jedvice!!!!

Imaju jednog ( 1 ) saborskog zastupnika.

Back