gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
kad rece cvecka si chuo da srbljanka sprema performans za "spas" srbije, finansiran znas vec od koga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок.Он само воли да се свађа,а с ким није битно.Може и мама и тата,кад му не ради комп,или кад дува промаја у његовој вукојебини.
Постала Францускиња преко .....,па мисли да је Франсоаз.kad rece cvecka si chuo da srbljanka sprema performans za "spas" srbije, finansiran znas vec od koga...
kad rece cvecka si chuo da srbljanka sprema performans za "spas" srbije, finansiran znas vec od koga...
То си добро приметио,ко да му је Вук тата.ma vrana je ko sho bi reko vuk, mirotochiv, miroljubiv i miropomazan... al ipak sisa...
Предпостављам, нешто типа чкомпи против насиља спонсорд бај дурекс фиџуринг милутин петровић ес грендмастер куртон. Јел'то?
Znači, poznaješ društvo? Koliko znam, ti Strojevci su uglavnom iz Novog Sada.И да додам да момак чија је слика изложена овде није члан националног строја и не припада ни једној 'скинхед' организацији из београда, бар колико ја сазнајем
Познајем људе одавде, доста њихZnači, poznaješ društvo? Koliko znam, ti Strojevci su uglavnom iz Novog Sada
Сасвим добро знам ко тамо шта шаље, не брини се ти ништаcuj dobio na majspejsu,pa znas li tamo sta sve salju na bulletine,
Господо и другови. Ово другови се односи на комунисте, фашисте и нацисте, не зато што ја тако хоћу него зато што се они међусобно тако ословљавају па да их не увредим мешајући их са нама господом. Лично, нисам тангиран појавом педера на скупу јер нема већи комуниста од педера и већих педера од комуниста, то је бар доказано, а што се тиче нациста ту нема шта да се доказује, анално-фалусоидна скупина која се бавила систематском вештачком производњом деце јер других мотива и начина за бављење тим спортом због поменуте карактеристике није ни могла да има.
То је што се тиче педера и педерисања по лепом на Новом Саду.
Што се тиче поменуте рације на коју се сви позивате, ако вас баш та тема интересује да вам напоменем да је рација имала два дела. У првом делу су главну ролу имали хортијевци а у другом партизани, Србима, Јеврејима и Циганима су у оба дела запале роле слабо запажених и још слабије запамћених каскадера-ледоломаца. Оним мало дебљи припадници наведених нација(попови, трговци, шефови оркестра...) су добили боље класификоване али ништа плаћеније улоге каскадера-реморкера-ледоломца. У оба случаја им је суђено по кратком поступку због конспиративног удруживања у циљу рушења поретка у оквиру покрета Драже Михаиловића, тако је писало у образложењу које нија имало правног лека. А ни било којег другог, ако ћемо право.
У сваком случају, након свега и након толико година, јављају се идеолошки клонови носиоца главних рола у поменутој представи са елементима бродвејског мјузикла, све са масовним скидањем каскадера до гола и изразитим вокалима главних ликова, додуше, грејање је на Бродвеју малко боље, и сви се позивају, свако на свој начин, на поменуту рацију.
Па људи има ли то смисла?!
Има ли смисла да нас убице, у иделошком смислу након, свега што су њихови идеолошки оци приредили овом народу уче грађанском друштву, правдољубљивости и патриотизму?!
Какви бре педери, копља, јесу зигхајлисали, нису зигхајлисали?!
И поврх свега, ничим изазвана, без могућности да изабере страну а да се не усере до ушију, појави се неформалано друштво идиота по именом Образ.
Чекам зиму и идем да се сам бацим под лед, ионако су најбољи људи одавно на дну.
Долазим ти као фантом слободе,
покажи шта знаш
Долазим ти као фантом слободе,
да те водим
Равно до дна