Istina kroz šalu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao prvo, meni je ovo prvi i jedini nik i nalog na ovom forumu. U kom si pp-u delio srca, niti znam, niti me zanima. A ovo već zaista prestaje da bude smešno, sad prelazi u onaj Munjin sadizam, zato bih te zamolila da se kontolišeš, ja nijednog forumaša nisam upoznala niti ću, jer eto, ima i takvih kao ti.
ma opusti se bre, on misli da si ti Crvenkapa 100% :lol:

i Hero nije zloban, bezobrazan itd...samo malo ume da se zanese :malav:

Kao prvo, meni je ovo prvi i jedini nik i nalog na ovom forumu. U kom si pp-u delio srca, niti znam, niti me zanima. A ovo već zaista prestaje da bude smešno, sad prelazi u onaj Munjin sadizam, zato bih te zamolila da se kontrolišeš, ja nijednog forumaša nisam upoznala niti ću, jer eto, ima i takvih kao ti.
Izvini,, pogresio sam nikad nismo se znali nit jednu poruku pisali..
sorry..

Postoje osobe koje se stalno šale i nekada niste sigurni kada nesto pricaju da li je to šala ili istina
Kako prepoznajete istinu kroz šalu ?
Šala takodje može biti istina ispričana na šaljiv način. To je način da se stvarnost lakše procesuira...i to je izvrsna osobina
ali je retka.
inače ne upinjem se da prepoznam istinu ili da lovim laž, uživam u smešnoj strani života kad god mi se pruži prilika za to

Две особе тог профила су ми баш сметале својим понашањем. Један бивши колега који је очекивао одушевљење свих за сваку своју опаску. А није био склон интелигентном хумору него кревељењу.
И једна бивша комшиница која се на тераси вечито усиљено и гласно смејала да скрене пажњу на себе и да други мисле како јој је живот супер забаван, а она весела и задовољна.

Две особе тог профила су ми баш сметале својим понашањем. Један бивши колега који је очекивао одушевљење свих за сваку своју опаску. А није био склон интелигентном хумору него кревељењу.
И једна бивша комшиница која се на тераси вечито усиљено и гласно смејала да скрене пажњу на себе и да други мисле како јој је живот супер забаван, а она весела и задовољна.
Vidiš li koliko su ljudi željni pažnje i ako je nemaju medju najbližima tražiće je od bilo koga
što je tužno u suštini.

Veliki rečnik

Svakodnevno čujemo reč – namćor. To je reč turskog porekla, koja označava svađalicu, zakerala, prznicu, zadrtog i mrzovoljnog čoveka. Osobu kojoj nikada ništa nije dobro, koja u svemu i svakom traži manu. Namćori obično od rane mladosti na čelu imaju boru baksuzluka, koja oslikava njihov karakter.

Back