Istina,istina i samo istina...

* Istina i ljubav jesu jedino sto vredi.Gde to postoji, sve na kraju dodje na svoje mesto.
* Istinoljubivost je srce moralnosti.
* Nema zlih istina, ali ima zlih stvarnosti.
* Govoriti istinu, to moze koristiti onome kome se govori, ali je cesto stetno za one koji je govore, jer time navlace mrznju na sebe.
* Laz ima sedam razlicitih varijanti a istina samo jednu.
* Najveca kazna za lazljivca je da mu se ne veruje kada govori istinu.
* Na svakom putu, u svakom obliku trazim uvek isto: ISTINU.:heart:..

Istina....sta je istina? u kojoj meri je privlacna i koliko dopadljiva?
Pa mislim da o tome mnogo govori ova zvezdica ,gore pri vrhu...ne svidja se ona mnogima,mali je broj onih koji se mogu podiciti hrabroscu da nose istine stit i budu vitezovi koji joj znak na vrh koplja nose.Nije lepa i umilna,da bi bila shvacena od vecine,na jedini moguci nacin koj opravdava njeno postojanje....KRATKOROCNO STETNA ALI DUGOROCNO KORISNA...kada bi svi samo imali strpljenja pa sacekati da prvobitni bol uboda njene ostrice prodje.....ali,covek se lakse
opredeli za put kojim se lakse ide....ili bar vecina njih...,a sto se zvezdice tice,ja dajem najvisu mogucu,ovde predvidjenu,a istini je ona sama sebi ocena,najvrednija i najveca koja postoji...z:hi:

Poslednja izmena:
REVELIN;bt26655:
Istina....sta je istina? u kojoj meri je privlacna i koliko dopadljiva?
Pa mislim da o tome mnogo govori ova zvezdica ,gore pri vrhu...ne svidja se ona mnogima,mali je broj onih koji se mogu podiciti hrabroscu da nose istine stit i budu vitezovi koji joj znak na vrh koplja nose.Nije lepa i umilna,da bi bila shvacena od vecine,na jedini moguci nacin koj opravdava njeno postojanje....KRATKOROCNO STETNA ALI DUGOROCNO KORISNA...kada bi svi samo imali strpljenja pa sacekati da prvobitni bol uboda njene ostrice prodje.....ali,covek se lakse
opredeli za put kojim se lakse ide....ili bar vecina njih...,a sto se zvezdice tice,ja dajem najvisu mogucu,ovde predvidjenu,a istini je ona sama sebi ocena,najvrednija i najveca koja postoji...z:hi:
Sumnjajuci dolazimo do istine...Zli hvale laskavu laz, a posteno recena istina dobrima donosi propast...Nije korisno da uvek govorimo istinu...Malo njih moze raspoznati istinu...Istina je gorka ali sve pobedjuje i ponekad izadje na videlo i kada je niko ne trazi.:bye:

Back