Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre neki dan mi je istekla vozačka naravno pred vikend. Predao sam za novu i dobio potvrdu jel može sa njom da se vozi? Isekli su mi staru koja je istekla.
Pre neki dan mi je istekla vozačka naravno pred vikend. Predao sam za novu i dobio potvrdu jel može sa njom da se vozi? Isekli su mi staru koja je istekla.
Ако заборавиш, као неки , возиш три месеца са истеклом возачком (ауто редовно регистрован, то је сваке године па памтим, а наравно и налепница нас подсећа)... Одеш и замениш/продужиш, само што тих недељу дана не можеш у иностранство.
Колико разумем, а биће то једног дана ако већ сада није, софтвер који анализира снимке са камера ће хватати нерегистроване аутомобиле. Срећа, то није био мој случај
Jel moze zalepljena tema , saobracajna pravila gde bi isla pitanja o saobracaju i ovim administracijama......Uvek ima nekih coskova ma koliko da znas ili imas iskustva...