- Poruka
- 75.490
Na uskrs mi istekla lična karta, vozačka još važi, jel može da se vozi?!??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da vozis,ali kada budes davao podatke kada te zaustave,napisace ti kaznu za isteklu licnu kartu.Nepisano pravilo je da se licni dokument,menja 10 dana pre isteka.Na uskrs mi istekla lična karta, vozačka još važi, jel može da se vozi?!??
Ovo je tačan odgovor.Mozes da vozis,ali kada budes davao podatke kada te zaustave,napisace ti kaznu za isteklu licnu kartu.Nepisano pravilo je da se licni dokument,menja 10 dana pre isteka.
Znam da ti nije lako,ali predaj papire i slikaj se.I dk ne stigne licna karta,dobices papir da ti je na obradi i nece te dirati.Iebeš me sad pa gde na uskrs bezbožnici![]()
Нема потребе за доношењем слика, они сами сликају на лицу места.Znam da ti nije lako,ali predaj papire i slikaj se.I dk ne stigne licna karta,dobices papir da ti je na obradi i nece te dirati.
Treba da se slika u prostorijama gde se izdaju licne karte,a to ce uraditi,kada preda papire za licnu kartu.Ovi na ulici ne slikaju.Нема потребе за доношењем слика, они сами сликају на лицу места.
Приликом заустављања од стране саобраћајне полиције, ретко ће ти неко тражити лк. Осим ако није у питању потрага за неким.Mozes da vozis,ali kada budes davao podatke kada te zaustave,napisace ti kaznu za isteklu licnu kartu.Nepisano pravilo je da se licni dokument,menja 10 dana pre isteka.
Osobna iskaznica kojoj je istekla valjanost nakon što je proglašena epidemija i dalje vrijedi dok SZO ne proglasi kraj epidemije.Na uskrs mi istekla lična karta, vozačka još važi, jel može da se vozi?!??
Ima kada traze i l.k. uz saobracajnu.Приликом заустављања од стране саобраћајне полиције, ретко ће ти неко тражити лк. Осим ако није у питању потрага за неким.
Адреса становања и релевантни подаци који се тичу саобраћајних прекршаја налазе се у саобраћајној и возачкој дозволи.
Возачка дозвола је документ са сликом а приликом издавања обавезан документ је лк.
Мада, ако немаш и воду у вази за цвеће у колима...."ајмо, казница..."
Ови наши су прогласили победу против вируса тако да тога код нас сада нема, ако је икада и било. Искрено, мислим да није.Osobna iskaznica kojoj je istekla valjanost nakon što je proglašena epidemija i dalje vrijedi dok SZO ne proglasi kraj epidemije.
https://mup.gov.hr/vijesti/osobne-i...roglasenja-epidemije-su-i-dalje-vazece/286504
Provjeri da nije možda tako i u Srbiji.
To znam za hr u srbiji je neka bolest oduvek pa se tome ne pridaje na značaju...Osobna iskaznica kojoj je istekla valjanost nakon što je proglašena epidemija i dalje vrijedi dok SZO ne proglasi kraj epidemije.
https://mup.gov.hr/vijesti/osobne-i...roglasenja-epidemije-su-i-dalje-vazece/286504
Provjeri da nije možda tako i u Srbiji.
Mi trazimo licne i kad vlada svinjski grip , gde smo bili mnogo ugrozeniji...To znam za hr u srbiji je neka bolest oduvek pa se tome ne pridaje na značaju...
Jbg onda...To znam za hr u srbiji je neka bolest oduvek pa se tome ne pridaje na značaju...
Није, наравно. Они би једноставно стрељали.Ako lična zastari, kazna 50.000 dinara ili do 30 dana zatvora.
https://www.google.com/amp/s/www.te...603-licna-karta-mup-vadjenje-dokumenata-pasos
Pa ovo nije bilo ni u vreme nacista!