istanbul i kozne jakne!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sexy lady2005:
:razz:
tebe sigurno ni jedna nece ....
a verovatno te je nekad neka htela (citaj: zajebala se), pa te onda otkacila i otisla sa drugim....
jedino to mogu da zakljucim iz tvog teksta... o kome ne zelim da caskam :roll:
smesan si skroz :lol:

...dodji na on trazi nju.....i ljubav i seks....da lecis svoje zenske sujete....rekao sam ti......mada si tamo veci deo vremena pretpostavljam.....

:lol:
nikad tamo bila nisam, nemam potrebe, za razliku od tebe... 8-)
Ali ti svoje komplekse svejedno nikada neces izleciti. :roll:
Sta da ti kazem, osim da me te vise nije ni zao. :roll:
Nosi se sa sve svojim kompleksima (pretpostavljam da ti je mali 8-) ) i pokusaj da se nekako zalecis, posto se izleciti, tako glup, sigurno neces. :twisted:
Taman htedoh reci "Pozdravljam te", pa shvatih da ne mogu :razz: ...Isuvise si odvratan da bih ti to rekla... :wink:
Nisi ti video dalje od svoje sobe koja je verovatno 2sa2, prema tome ne pali se ni za Istanbul ni za bilo sta drugo, osim mesta u kome "zivis", a za kozne jakne si samo negde nesto nacuo.
Ajde.... :roll: ...pali :razz: , kad ti je vec mali :lol: :lol: :lol:

sexy lady2005:
:lol:
nikad tamo bila nisam, nemam potrebe, za razliku od tebe... 8-)
Ali ti svoje komplekse svejedno nikada neces izleciti. :roll:
Sta da ti kazem, osim da me te vise nije ni zao. :roll:
Nosi se sa sve svojim kompleksima (pretpostavljam da ti je mali 8-) ) i pokusaj da se nekako zalecis, posto se izleciti, tako glup, sigurno neces. :twisted:
Taman htedoh reci "Pozdravljam te", pa shvatih da ne mogu :razz: ...Isuvise si odvratan da bih ti to rekla... :wink:
Nisi ti video dalje od svoje sobe koja je verovatno 2sa2, prema tome ne pali se ni za Istanbul ni za bilo sta drugo, osim mesta u kome "zivis", a za kozne jakne si samo negde nesto nacuo.
Ajde.... :roll: ...pali :razz: , kad ti je vec mali :lol: :lol: :lol:

.....mala soba 2x2, mali macor......hej seksi gospodjo ja se raspitujem o koznim jaknama u turskoj......ti si malo zalutala.......

e070.gif

sexy lady2005:
Ljudi, ako ikako mozete izbegnite Laleli, to je stravican deo!
Sve sami kurdi, zaklane macke po ulici, puno krvi i smrada, nema ulicnog osvetljenja, a po hotelima i barovima prostitutke!
Mi smo preko agencije trebali da zavrsimo u nekom od tih hotela, ali na svu srecu imamo prijatelje turke,koji su nas odmah odatle odveli u Sultanahmet deo, koji je prosto savrsen! Jeste malo skuplji od svega ovoga, ali je kao Skadarlija u Beogradu.

Ovo naprosto nije tacno! Bio sam sa devojkom u Istanbulu za Novu godinu i to upravo u Laleliju, u hotelu Martinenz. Hotel je odlican, Laleli miran, cist i u centru. Nema ni Kurda, ni smrada, a krvi je bilo u celom Istanbulu, zbog Bajrama i prinosenja zrtava. Krv je tekla ulicama ceo dan (31. decembra).
P.S. Bili smo u nekoliko barova i restorana (ukljucujuci one ispod Galata mosta) i nismo videli nijednu prostitutku.

Gost iz svemira:
Ovo naprosto nije tacno! Bio sam sa devojkom u Istanbulu za Novu godinu i to upravo u Laleliju, u hotelu Martinenz. Hotel je odlican, Laleli miran, cist i u centru. Nema ni Kurda, ni smrada, a krvi je bilo u celom Istanbulu, zbog Bajrama i prinosenja zrtava. Krv je tekla ulicama ceo dan (31. decembra).
P.S. Bili smo u nekoliko barova i restorana (ukljucujuci one ispod Galata mosta) i nismo videli nijednu prostitutku.
:) bila sam i ja za novu godinu. preko agencije smo trebali da budemo u hotelu u Laleliju, ali na svu srecu nismo. Ono sto sam videla u Laleliju, mogla sam da vidim samo na filmovima :| , ali dobro, svako ima svoje vidjenje stvari.
Ja konkretno ni pod razno Laleli, ni pod razno!
Pozdrav za sve koji vole Istanbul, kakav god da je :wink:

sexy lady2005:
:) bila sam i ja za novu godinu. preko agencije smo trebali da budemo u hotelu u Laleliju, ali na svu srecu nismo. Ono sto sam videla u Laleliju, mogla sam da vidim samo na filmovima :| , ali dobro, svako ima svoje vidjenje stvari.
Ja konkretno ni pod razno Laleli, ni pod razno!
Pozdrav za sve koji vole Istanbul, kakav god da je :wink:

..ti si isla da "njih" trazis dakle, dok je covek koji ti je pisao u jednom od predhodnih postova bio kao pravi turista.....sve se vidi mala moja.....iako sam gledao ulice istanbula zasada samo kroz prozor ataturk aerodroma.......

radeyuyuyu:
..ti si isla da "njih" trazis dakle, dok je covek koji ti je pisao u jednom od predhodnih postova bio kao pravi turista.....sve se vidi mala moja.....iako sam gledao ulice istanbula zasada samo kroz prozor ataturk aerodroma.......
nisi bas prirodno inteligentan :lol: , puno ti je trebalo da provalis, mali moj :roll:
elem, kad bi svi nasi muskarci, ako si uopste muskarac :?: , bili kao ti, sve bi se zene momentalno preselile u istanbul... :!:

sexy lady2005:
nisi bas prirodno inteligentan :lol: , puno ti je trebalo da provalis, mali moj :roll:
elem, kad bi svi nasi muskarci, ako si uopste muskarac :?: , bili kao ti, sve bi se zene momentalno preselile u istanbul... :!:

..nase zene tek kada se nadju u istanbulu i vide da su zivo groblje pored turkinja i ostalih azijatkinja, a da su turci neandertalci.......vrate se u stari dobri picin park na stajgi deset puta vise iskomleksirane :!: 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back