Istaknuti oglas na polovniautomobili sajtu

Ne radi ni panorama jel i to mora na tehničkom da radi? :D
Naravno da treba. Pisao dam vec da nisam prosao tehnicki sa jednim X3 jer panorama nije radila pa sam je nekako osposobio na licu mesta kako tako da radi i prosao.
Ako je skroz umrla eto srece novom vlasniku od 300-500€ a ti pricas pala cena dizelasa kad ono vlasnik spustio cenu da se resi auta u koji mora da ulozi mnogo para.

Kupio sam ga u EU novog i tamo ga vozio. Moj auto nema panoramu pa samim time nema ni šta da se pokvari. Ti si pun nekih nagađanja.
Ti si pun raznih prica, rekao si da si uplatio u posti za auto, ako si ikada video inostranstvo znao bi da se auta kupuju jedino kod dilera, u posti placas racune ako neznas da koristis racunar jer se sve placa online

Ti si pun raznih prica, rekao si da si uplatio u posti za auto, ako si ikada video inostranstvo znao bi da se auta kupuju jedino kod dilera, u posti placas racune ako neznas da koristis racunar jer se sve placa online
To je bilo pre 10 godina dok si ti terao juga 45. Ništa se kod dilera ne plaća lupetaš gluposti kao i obično.

Možda je u bosni drugačije jbg.

To je bilo pre 10 godina dok si ti terao juga 45. Ništa se kod dilera ne plaća lupetaš gluposti kao i obično.

Možda je u bosni drugačije jbg.
netacno, tako je oduvek, tako je i sada, nazalost nikada nisi video inostranstvo, mozda ti je sestra pricala price, ali ja zivim ovde. gde kupujes novi auto u Srbiji, Bosni ili Hrvatskoj? ides u fabriku ili kupis auto u predstavnistvu firme ili se to ovde zove diler automobila, sve ti se sredi kod dilera i to je jedini nacin prodaje vozila, placas u kesu ili ti oni daju kredit, oni sredjuju registraciju, a ti pokupis auto. Jako jednostavno, pitam se da li si ti uopste kupovao auto kada neznas proceduru.

Nema ništa u kešu kod dilera sve ide preko računa opameti se malo nije ti to srbija ili bosna. Za keš dobiješ gratis sa buvljaka patosnice, ratkapne i servisnu knjižicu sa tek urađenim velikim servisom pitaj duleta da ti objasni.
ne pricaj bajke, nikada nisi video inostranstvo, pre par godina sam kupio nov u kesu, pre par meseci moj kolega sa posla isto kesirao za novi auto, u kom matriksu ti zivis. Zasto spominjes Srbiju i Bosnu, sta je sa Hrvatskom, Makedonijom, Crnom Gorom, zar je vazno odakle sam poreklom?

Ti si jedino video nov auto u katalogu i na sajmu automobila preko kada izvadiš 100 evra gledaju te kao kriminalca hahahaha čuj kupuje nov auto sa kešom kakvi indijanci hahaha keširaju nove automobile i sede na krsti 0-24h snimaju šta ja pišem i kada u koje vreme šta sam rekao :lol:
pogledaj koliko ti imas poruka ovde i pogledaj moj broj poruka pa zakluci ko visi ovde vise, to sto ti nemas kesa je tvoj problem.

Back