cogito ergo sum
Primećen član
- Poruka
- 560
Srbija ce imati turizam 12 meseci godisnje, verovao ti to ili ne.
Okrechite Beograd

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija ce imati turizam 12 meseci godisnje, verovao ti to ili ne.
Okrechite Beograd![]()
Bili prosle god. neki novinari iz ZG da naprave reportazu o Bg. Prvo sto su bili zapanjeni velicinom Bg.Nisu mogli da veruju da u sirinu ide oko 60km sa prigradskim naseljima, a samo jedna ulica Bul.kralja Aleksandra je duga preko 10km.Onda su uporedjivali sa ZG i njegovim uskim ulicicam.A..tek kad su videli dnevna desavanja u gradu (sportska,kulturna.ekonomska) ili nocni zivot BG bukvalno su napravili paralelu sa Zg i napisali da je Zg srednjovekovni grad za BG.
Bg se ne moze meriti ni sa jednim gradom bivse drzave,jer je i po velicini i znacaju toliko ispred njih da je to neuporedivo.![]()
metropola,glavni grad juge,50 godina se ulagalo....nista cudno i nema usporedbe sa zg
kulturne znamenitosti manje vazne u usporedbi sa onim koje se mogu vidjeti na jednom nocnom izlasku![]()
Ipak ja mislim da smo mi Srbi tacnije Srbija u generalno boljem polozaju nego Hrvati....
Dzabe njima plata i sve, evo gledam njih ako ne porobe sve zbog ovolkih dugova Bog me ubio
Mislim ne razmem se ja puno u politiku, pa da procenim ovoliki dug koliko je to stvarno opasno za tako nerazvijenu zemlju, (ne vredjam, ali sto jes jes Hrvatska je nerazvijena), ali cinjenica je da je 40 * 10[SUP]9[/SUP] evra velika para za takvu zemlju...![]()
Bili prosle god. neki novinari iz ZG da naprave reportazu o Bg. Prvo sto su bili zapanjeni velicinom Bg.Nisu mogli da veruju da u sirinu ide oko 60km sa prigradskim naseljima, a samo jedna ulica Bul.kralja Aleksandra je duga preko 10km.Onda su uporedjivali sa ZG i njegovim uskim ulicicam.A..tek kad su videli dnevna desavanja u gradu (sportska,kulturna.ekonomska) ili nocni zivot BG bukvalno su napravili paralelu sa Zg i napisali da je Zg srednjovekovni grad za BG.
Bg se ne moze meriti ni sa jednim gradom bivse drzave,jer je i po velicini i znacaju toliko ispred njih da je to neuporedivo.![]()
al je zato ostatak srbije ruiniran da bi se napunio beograd i napravila od njega "metropola" sto isti svakako nije, jer dok god mu teretni saobracaj ide kroz centar grada, dok god nema makar 4-5 autoputeva, 4-5 mostova preko save i dunava, i zaoblizanicu - bice samo jedno veliko selo....
beograd je vestacki grad, mastodont, 90% njegovih stanovnika radi u administraciji ili trgovini, uvozu, bankama. grad koji ne proizvodi nikakvu novu vrednost, nema proizvodnju i industriju, grad koji zivi kao parazit na organizmu Srbije....
Jedina prava proizvodnja u Beogradu je IT sektor - i nista vise....
Svi ostali trose , nista ne proizvode....