IspusNi VentiL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

MeLLana

Obećava
Poruka
80

U zadnje vrijeme desavaju mi se cudne stvari, nazigled to su neke sitnice koje su sasvim normalnog tipa..ali za mene predstavljaju nesto novo..
Vec deset dana zaboravljam zakljucati kucu i svaki dan moram se vratiti i zakljucati, cak se vise ne uzbudjujem kad se sjetim na pola puta,nego se vratim cisto normalno i zakljucam vrata...tako da je to sad kao neka vrsta navike..
U posljednje vrijeme imam naviku da prije nego sto legnem ja moram sve provjerit..tj. dali sam ostavila peglu ukljucenu, dali je pec ostavljena ukljucena.. iako to mama prije spavanja sve provjeri...
To je sad sastavni dio mog zivota,iako prije nisam mogla niti zamislit da ce mi se ovakve stvari desavati..cak sam postala i perfektcionista..Dali se vama nesto slicno dogadja?

U zadnje vrijeme desavaju mi se cudne stvari, nazigled to su neke sitnice koje su sasvim normalnog tipa..ali za mene predstavljaju nesto novo..
Vec deset dana zaboravljam zakljucati kucu i svaki dan moram se vratiti i zakljucati, cak se vise ne uzbudjujem kad se sjetim na pola puta,nego se vratim cisto normalno i zakljucam vrata...tako da je to sad kao neka vrsta navike..
U posljednje vrijeme imam naviku da prije nego sto legnem ja moram sve provjerit..tj. dali sam ostavila peglu ukljucenu, dali je pec ostavljena ukljucena.. iako to mama prije spavanja sve provjeri...
To je sad sastavni dio mog zivota,iako prije nisam mogla niti zamislit da ce mi se ovakve stvari desavati..cak sam postala i perfektcionista..Dali se vama nesto slicno dogadja?

Situacija je gora no sto sam mislio,jedini lek je mesec dana na havajima :kafa:

Ovo nece pomoci clanu kome je potrebno razumevanje, pomoc i savet.

@MeLLana

Meni se to dogadjalo, pre, da ostavim kucu nezakljucanu.
Msm jos gore..odem uskolu i ostavim ne zakljuceno, ili kljuceve u bravi.
Sada redovno proveravam da li su vrata zakljucana pre spavanja iako su to roditelji proverili.
Ali sam shvatio sta je to.
Nesvesno osecas da je dosta toga na tebi, da si nezavisna...
Prisutna je i rasejanost.
Nista strasno, pokusaj da iskuliras.
Proci ce te.
Cak i ako se oduzi nista nije strasno, veruj mi.
Samo pokusaj da se na zanosis previse..Malo obuzdaj tu rasejanost, ako je mnogo prisutna.:)

ljudi,ne znam da li se i vama cini,imam osecaj da se melanine teme ne poklapaju sa nazivima bas :D bez uvrede....

Ustvari, ja sam pogrijesila! Kada sam stavila naziv teme predomislila sam se i podjelila sam s vama ovaj problem, tako da je ostao naziv a tema je druga!

Bez uvrede: Ali' ti mi se ovdje jedina cinis kao da si svakom loncu poklopac, oladi malo i pokusaj manje kritikovati i vise komentarisati na osnovu teme! :);)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back