Испуњена квота прилога

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
69.283
Испунио сам предвиђену квоту прилога за директно постаљање на форуму. Ни један од прилога није обележен , али су ипак сви остали сачувани . Како да их обришем, како бих могао да постављам нове прилоге ?
Хвала унапред:hvala:

dobri si skrenuo paznju na ovaj problem..narocito sto smo po zatvaranju dodaj shvatili da je mnogo bolje slike kaciti preko naseg attachmenta.. dicicu ovih dana kvotu :)

Штета што не можете ништа да урадите за слике које су постављане преко ..imageshack.us..као што сте урадили за ..dodaj.rs...:(

Писао сам о томе на пдф Фотографија...:arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/230023-FOTO-CAFFE?p=31518238&viewfull=1#post31518238

Када сам се учланио на Крстарицу 2010-те није био тако велики избор " уплоадера "...стабилних..., а imageshack.us су ми сви препоручивали јер је имао и свој програм за аутоматски уплоад слика " директно са компа "...без одласка на сајт...:think:

Данас има " гомила уплоадера " ...АЛИ...као по примеру ...dodaj.rs...који су откупили и угасили словенци...нема пуно стабилних и трајних...:think: :aha2:

Када ...31 Јануара 2016...► imageshack.us ◄...побрише све FREE налоге и слике...многе сликовне теме на Крстарици ће постати ..ГРОБЉЕ...ако нису већ постале, јер су блокирали преглед слика...:sad2:

Back