Isprepadana

• Začetnik teme Začetnik teme Isprepadana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

Isprepadana

Gost
Molim vas za pomoc! Objasnite mi kako da savladam strah od kontakta sa momkom. Koji god da mi se dopadne, ja od straha ne mogu da odem dalje od poljubca, a i kad to treba da se desi, ja samo sto ne padnem u nesvest od neke panike a da ne pricamo o nekom odlasku u krevet, mozda kad bi me na silu odveo.(.naravno to ne dolazi u obzir)razmisljala sam da popijem neki sedativ, ali se bojim da ne ispadne kontraefekat..?

ne boj se, opusti se daj mu dati ljubi sise i miluje po koki, nikuda ne žuri, ti njega uhvati za luleka ako želiš stavi ga u usta, poslije raširi noge neka ti liže koku i kad se dobro navlažiš nabij se na penis i skači, nabijaj se i vrišti od sreće.

JOOOOOOOJ,koko, :lol: bash si luuuuud :lol: a ti devojchice bi mogla pre i za vreme ,,sudara"da se opustish sa chashom crnog vina,ili bilo shta zestokog.kad ti se upale obrazi,bicesh opushtenija,i necesh se plashiti,shta ako.... :roll: srecno :wink:

Isprepadana:
Molim vas za pomoc! Objasnite mi kako da savladam strah od kontakta sa momkom. Koji god da mi se dopadne, ja od straha ne mogu da odem dalje od poljubca, a i kad to treba da se desi, ja samo sto ne padnem u nesvest od neke panike a da ne pricamo o nekom odlasku u krevet, mozda kad bi me na silu odveo.(.naravno to ne dolazi u obzir)razmisljala sam da popijem neki sedativ, ali se bojim da ne ispadne kontraefekat..?
A koliko imas godina ako nije tajna?

mislim da ti ovde niko ne moze pomoci jer meni tvoj osecaj lici na strah(fobiju)koji nema veze sa tim ili bilo kojim momkom,vec sa necim shto te povredilo ili uplashilo u proshlosti i ostavilo tragove...bilo bi dobro da se obratish nekom struchnom licu,ono ce ti najbolje pomoci.....
poono srece.....

Isprepadana:

Ocito da je tvoje telo, ali ne i psiha spremna na polni odnos.
Nemoj da se silis. Ositices sama kad budes spremna. Mada to nije nista ruzno i bolno ako ga radis sa pravom osobom u pravo vreme.
Koliko imas godina?
p.s. Ne sedativ.

Back