mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
jos kad bi svi pricali ono sto misle i o onome sto osecaju...
vidish...ja pricham...
al mi se ne veruje jer svi ostali lazhu...
i dokle me to dovodi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos kad bi svi pricali ono sto misle i o onome sto osecaju...
jednostavno svi verujemo u ono sto radimo i kako sa nekim uredjujemo odnos i ponasanje
ali se pitam koliko ste ispravni i koliko zaista verujete u to
koliko dobro procenjujete necije ponasanje pa se postavljate i delujete i da to treba bas tako
vidish...ja pricham...
al mi se ne veruje jer svi ostali lazhu...
i dokle me to dovodi?
retko ko pljuje u ogledalo; svako svoje drzi ispravnim, iako je svestan da to sigurno nije jedino ispravno
a svest o tome ne mora da se kosi sa verovanjem u sopstveni sud
a kao odgovor na drugi deo...
iz licnog ugla, mislim da jako dobro procenjujem neciji karakter, stav i licnost sveukupno;
radi se o tome da svoje ponasanje ne vezujem za tu procenu, jedino ukoliko je nesto radikalno, ide u krajnost
ja sam ja, ti budi ti i lako cemo znati koji su nam limiti i da li mozemo da ih ev. pomerimo
nisam sigurna da li sam dobro razumela...ali trudim se da se ponasam prema drugima onako kako bih ja volela ili tolerisala da se drugi ponasaju prema meni. sto ne znaci da je to ispravno u objektivnom smislu vec u odnosu na moje vrednosti....sad da se prilagodjavam svakom za svaku sitnicu jer neko drugacije dozivljava stvari od mene je malo tesko, nisam od plastelina i tesko cu se menjati po svacijoj potrebi. zato se trudim da se drzim ljudi koji imaju slican stil zivota mom i sa kojima znam da mogu ja da budem ja, da se ponasam prema njima kao prema sebi sto bih se ponasala i da nece biti ljutnje. zamaraju me odnosi gde moram da se foliram ili pazim sta radim.jednostavno svi verujemo u ono sto radimo i kako sa nekim uredjujemo odnos i ponasanje
koliko dobro procenjujete necije ponasanje pa se postavljate i delujete i da to treba bas tako
tacno tako
nailaze na kojekakve pa posle ne veruju nikom normalnom
ne generalizuju niti misle da su svi istida je tako, ja bih se odavno samoubio...
kakva je to ruzhna generalizacija u ljudskim glavama?
jel zato shto sam uvek ishao napred, otvorena srca, govoreci ono shto mislim i osecam,
i zbog toga nahebavao, jer su me kojekakve zahebavale, ja sad treba da zamrzim ceo zhenski rod?
ili ljudski?
ne...
ja od sebe ne odstupam, jer znam da je ono shto radim ispravno...
a ko hoce nek veruje, ko nece ne mora...nek nastavi da veruje onima shto ga lazhu...
i da, jedno je biti iskren, a drugo je biti budala...
shto reche Markes, mozhda necu reci sve shto mislim, ali cu misliti sve shto kazhem...
ne generalizuju niti misle da su svi isti
ali ako je neko navukao frustracije sta ti mozes osim da pokusas ili da odustanes
ko jos ispravlja krive drine
jednostavno svi verujemo u ono sto radimo i kako sa nekim uredjujemo odnos i ponasanje
e tu ja imam problem, jer se postavljam tj vise prilagodjavam iz razloga sto zelim da ispadnem korektna