CTEMA Primećen član Poruka 732 11.10.2006. u 00:58 - Ispravka #26 Таман тако! Додуше, могао бих и горе да прођем, па да некоме штампарском бојом задњицу ''подвучем''...
Таман тако! Додуше, могао бих и горе да прођем, па да некоме штампарском бојом задњицу ''подвучем''...
Prisoner Elita Poruka 21.018 11.10.2006. u 01:01 - Ispravka #27 Šakal: Hm...šta znači tema...pitaj onog ko je postavio...ako pitaš kojim slučajem šta znači moj post...onda...pročitaj temu od početka...biće ti jasno... Kliknite za proširenje... Znam ja šta znači tvoj post, ne pitam to. Nego, šta treba da znači ova tema. Hvalospev Gospodinu ?
Šakal: Hm...šta znači tema...pitaj onog ko je postavio...ako pitaš kojim slučajem šta znači moj post...onda...pročitaj temu od početka...biće ti jasno... Kliknite za proširenje... Znam ja šta znači tvoj post, ne pitam to. Nego, šta treba da znači ova tema. Hvalospev Gospodinu ?
CTEMA Primećen član Poruka 732 11.10.2006. u 01:07 - Ispravka #29 Bi2: Znam ja šta znači tvoj post, ne pitam to. Nego, šta treba da znači ova tema. Hvalospev Gospodinu ? Kliknite za proširenje... Не рекох ли Ти ја: Господину! Можда чак и: Господину!
Bi2: Znam ja šta znači tvoj post, ne pitam to. Nego, šta treba da znači ova tema. Hvalospev Gospodinu ? Kliknite za proširenje... Не рекох ли Ти ја: Господину! Можда чак и: Господину!
Wilkołak Domaćin Poruka 3.441 11.10.2006. u 01:08 - Ispravka #30 Gazdarice ... sklanjaj ovo (osim ako neces da nabijamo broj poruka na podforumu). ;-)