M misad91 Početnik Poruka 4 17.06.2014. u 21:45 - Ispovesti #1 Pozdrav, Mene interesuje kako je odradjen sajt ispovesti i da li je moguce nekako da se to sazna? hvala.
Pozdrav, Mene interesuje kako je odradjen sajt ispovesti i da li je moguce nekako da se to sazna? hvala.
Alex Parker Zainteresovan član Poruka 116 27.06.2014. u 18:40 - Ispovesti #2 misad91: Pozdrav, Mene interesuje kako je odradjen sajt ispovesti i da li je moguce nekako da se to sazna? hvala. Kliknite za proširenje... Zašto te to zanima? Da ne planiraš možda da napraviš još jedan u nizu plagijata XD
misad91: Pozdrav, Mene interesuje kako je odradjen sajt ispovesti i da li je moguce nekako da se to sazna? hvala. Kliknite za proširenje... Zašto te to zanima? Da ne planiraš možda da napraviš još jedan u nizu plagijata XD
M misad91 Početnik Poruka 4 27.06.2014. u 19:42 - Ispovesti #3 hah, nikad se ne zna. Elem, u php je radjeno, sam sam provalio to. Nego nemam gde da naucim tako te praktice stvari, pa gledam sta i kako je radjeno.
hah, nikad se ne zna. Elem, u php je radjeno, sam sam provalio to. Nego nemam gde da naucim tako te praktice stvari, pa gledam sta i kako je radjeno.