ispovest

Nekoliko godina pokušavam naci sebi djevojku i jednostavno sam neuspješan u tome. Volio bi imati neku koju bi jako volio i koja bi me jako voljela, inace imam romanticnu dušu. Cesto odem do parka i gledam zalazak sunca i maštam kako imam neku djevojku pokraj sebe. Tako tješim svoje srce.Srce mi je puno tuge, neko zeli da ima puno novca, ali? ja zelim samo da nadem jednu toplu djevojku koja ima dobru dušu i srce koja me voli i da sa njom uživam u svakom trenu ovoga život.. :(

Не вреди романтика и залазак сунца.

Код жена једино помаже да је напушиш, извређаш, извичеш се, удариш шаком у тврду подлогу, окренеш је, исторбаш, ишљепкаш по гузи и тако јој даш душевни мир.

У ствари, истина је да уопште не постоје ове што што воле да шетају по месечини, броје звезде и да им се рецитује Превер.

Nekoliko godina pokušavam naci sebi djevojku i jednostavno sam neuspješan u tome. Volio bi imati neku koju bi jako volio i koja bi me jako voljela, inace imam romanticnu dušu. Cesto odem do parka i gledam zalazak sunca i maštam kako imam neku djevojku pokraj sebe. Tako tješim svoje srce.Srce mi je puno tuge, neko zeli da ima puno novca, ali? ja zelim samo da nadem jednu toplu djevojku koja ima dobru dušu i srce koja me voli i da sa njom uživam u svakom trenu ovoga život.. :(
a vratio si se! :srecna:
i ja ti zelim da je nadjes, ali kad je nadjes, ako osetis da je previse topla, bezi! :malav:
to joj vitlaju hormoni, a menopauza je cudo! zamisli da je posle ne pozelis zbog vreline, a tek si je nasao! :(

Poslednja izmena:

ta ocekivanja su postena...medjutim to je tesko da nadjes. devojka potencijalna i od tebe takodje ima odredjena ocekivanja...ta ocekivanja mogu da budu materijalne prirode i jako veliko razocarenje za tebe...neznam sta da ti kazem

Back