Ispovest

Treba da kupim neki stan, dizem stambeni kredit bla bla i maloprije sam bio da pogledam nesto sa oglasa, jesam popio bocu sampanjca prije toga ali docekao me je stariji bracni par, jao kako se slazu i kako su lagani, troje djece imaju kazu, najmladja cerka im je bila tu, druga je udata i sin im je ozenjen...oce da prodaju stan od 88kv i predju u neki jednosoban duplo manji a razliku u novcu da daju djeci. Imaju po 70 godina rekao bih, kakva laganica od atmosfere i price ali su dobro zacijenili stan i nece da spuste cijenu.

Razmisljam kako je tesko i koji je uspjeh imati tu porodicnu idilu za 40-50 godina, mozda ne njihovu, mozda to njihovo nije tako iako se cini, ali generalno...to je za mene neki veliki uspjeh.

Uh, tezak zivot i tesko je stvoriti i imati neke vrijednosti za koje se bori i koje malo ko ima.

Razmisljam kako je tesko i koji je uspjeh imati tu porodicnu idilu za 40-50 godina, mozda ne njihovu, mozda to njihovo nije tako iako se cini, ali generalno...to je za mene neki veliki uspjeh.

Uh, tezak zivot i tesko je stvoriti i imati neke vrijednosti za koje se bori i koje malo ko ima.

Nije uvek bas sve idealno kao sto izgleda.Svako ima neku svoju muku sa kojom zivi kako zna i moze.

Back