tamara blagojevic
Aktivan član
- Poruka
- 1.080
Volim sex iako sam žena..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer tako Gramatika nalaže. Vlastita imena se pišu velikim početnim Slovom, nepismeni čoveče.
Volim sex iako sam žena..
Hvala.Čestitam.
Odakle ti da sam nervozna? Naprotiv, prilično sam lepo raspoložena. A svakako me ne mogu iznervirati šovinisti poput tebe. Više ne![]()
pomesala si socijalu sa erotikom. sledeci korak je ako kreces sa poredjenjem zdravlja sa mogucim polno prenosivim bolestima.Ne iz mog iskustva. Sve zbog muške dominacije i nefer društvenih paradigmi i konstelacija. Uaaa muškarci i njihova opresija! Vreme je za sexualnu revoluciju! Žene ne treba da se stide svoje seksualnosti, nego da se Njome ponose jer to je nešto baš dobro i lepo.
****** seks bez istinske bliskosti i ljubavi.Nismo nego u svetu u kom vlada apsolutni patrijarhat i u kome se svaka žena koja uživa u nečem najprirodnijem kao što je sex naziva ''droljom'' i drugim pogrdnim sintagmama. Stop jednostavno tome!
Da li to znaci da zene ne vole seks ?Volim sex iako sam žena..
a "Njome " je vlastita imenica ?Jer tako Gramatika nalaže. Vlastita imena se pišu velikim početnim Slovom, nepismeni čoveče.
dve osobe koje vole seks razumeju se na nivou dvoje autista koji jedno drugo prepoznaju na istom nivou svesti i zabluda je da su jedno drugom nepoznanicavoli ali nemoj da ga zlouptrebljavas u druge svrhe.......
Nisam ja ništa ''pomešala''.pomesala si socijalu sa erotikom. sledeci korak je ako kreces sa poredjenjem zdravlja sa mogucim polno prenosivim bolestima.
seks je tabu tema samo za duhovno ogranicene jedinke.
Baš suprotno, najbolji je sex u kome nema nikakve ljubavi i poštovanja, bar je takvo moje iskustvo.****** seks bez istinske bliskosti i ljubavi.
Jer ti je u suprotnom neodrziva ta revolucija.
Pa tvrde da ne vole draga moja. Sigurno se plaše da priznaju jer znaju da će ih primitivna okolina osuđivati i lupati im etikete. Ali naravno da vole, kao i sva normalna ljudska bića, bilo da su muško ili žensko,nebitno. Ova tema upravo tome i služi, da uzdrma establišment i prkosi ustaljenim mizoginim elementima društva! VIVA LA REVOLUCIONDa li to znaci da zene ne vole seks ?
Da.a "Njome " je vlastita imenica ?![]()
Autisti ništa ne razumeju, zato se i tako zovu, jer su mentalno retardirani.dve osobe koje vole seks razumeju se na nivou dvoje autista koji jedno drugo prepoznaju na istom nivou svesti i zabluda je da su jedno drugom nepoznanica
zato mislim da postavljacica nema pojma sa seksom
rekoh li da ti je rasprava o seksu pozeljna tema za ubijanje iscekivajuce dosadeNisam ja ništa ''pomešala''.
Za ovo drugo se slažem, sex ne treba da bude tabu tema ali nažalost o tome ne odlučujemo mi nego tzv vladari iz senke, crni papa, masoni i rabindranat tagore.
tebe ko voli nece se naebati.... to ti potpisujemDa.
Autisti ništa ne razumeju, zato se i tako zovu, jer su mentalno retardirani.
Imam nego ti nemaš pojma o životu. Seks i ljubav nemaju ama baš nikakve veze jedna s drugom.
ako nije u pitanju nesto drugo mislim da je rijec o mladjoj djevojcidve osobe koje vole seks razumeju se na nivou dvoje autista koji jedno drugo prepoznaju na istom nivou svesti i zabluda je da su jedno drugom nepoznanica
zato mislim da postavljacica nema pojma sa seksom
Udri ako je tako!!!Baš suprotno, najbolji je sex u kome nema nikakve ljubavi i poštovanja, bar je takvo moje iskustvo