Ispovest

Nismo nego u svetu u kom vlada apsolutni patrijarhat i u kome se svaka žena koja uživa u nečem najprirodnijem kao što je sex naziva ''droljom'' i drugim pogrdnim sintagmama. Stop jednostavno tome!

Ne iz mog iskustva. Sve zbog muške dominacije i nefer društvenih paradigmi i konstelacija. Uaaa muškarci i njihova opresija! Vreme je za sexualnu revoluciju! Žene ne treba da se stide svoje seksualnosti, nego da se Njome ponose jer to je nešto baš dobro i lepo.
pomesala si socijalu sa erotikom. sledeci korak je ako kreces sa poredjenjem zdravlja sa mogucim polno prenosivim bolestima.

seks je tabu tema samo za duhovno ogranicene jedinke.

pomesala si socijalu sa erotikom. sledeci korak je ako kreces sa poredjenjem zdravlja sa mogucim polno prenosivim bolestima.

seks je tabu tema samo za duhovno ogranicene jedinke.
Nisam ja ništa ''pomešala''.
Za ovo drugo se slažem, sex ne treba da bude tabu tema ali nažalost o tome ne odlučujemo mi nego tzv vladari iz senke, crni papa, masoni i rabindranat tagore.

****** seks bez istinske bliskosti i ljubavi.
Jer ti je u suprotnom neodrziva ta revolucija.
Baš suprotno, najbolji je sex u kome nema nikakve ljubavi i poštovanja, bar je takvo moje iskustvo.

Da li to znaci da zene ne vole seks ?
Pa tvrde da ne vole draga moja. Sigurno se plaše da priznaju jer znaju da će ih primitivna okolina osuđivati i lupati im etikete. Ali naravno da vole, kao i sva normalna ljudska bića, bilo da su muško ili žensko,nebitno. Ova tema upravo tome i služi, da uzdrma establišment i prkosi ustaljenim mizoginim elementima društva! VIVA LA REVOLUCION

a "Njome " je vlastita imenica ? :lol:
Da.

dve osobe koje vole seks razumeju se na nivou dvoje autista koji jedno drugo prepoznaju na istom nivou svesti i zabluda je da su jedno drugom nepoznanica

zato mislim da postavljacica nema pojma sa seksom
Autisti ništa ne razumeju, zato se i tako zovu, jer su mentalno retardirani.
Imam nego ti nemaš pojma o životu. Seks i ljubav nemaju ama baš nikakve veze jedna s drugom.

dve osobe koje vole seks razumeju se na nivou dvoje autista koji jedno drugo prepoznaju na istom nivou svesti i zabluda je da su jedno drugom nepoznanica

zato mislim da postavljacica nema pojma sa seksom
ako nije u pitanju nesto drugo mislim da je rijec o mladjoj djevojci
hormoni zaista jesu u tim godinama cudo...kvantitet je bitan,kvalitet se rjedje zalomi
da druze i ja mislim da je ljubav posna vecera ako se doceka......
ali objasnjavati aspekte duhovnog sjedinjenja mladjima od 30 godina uzaludan je posao.......

Back