ISPOVEST STUDENTKINJE: Imala sam seks sa ocem svoje koleginice i želim to opet!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://informer.rs/zivot/seks-i-vez...seks-sa-ocem-svoje-koleginice-i-zelim-to-opet

ISPOVEST STUDENTKINJE: Imala sam seks sa ocem svoje koleginice i želim to opet!Imam 23 godine, i uvek sam se zabavljala sa muškarcima koji su mojih godina, nekada čak i mlađi
...............

Pametna devojka. Ove starije zene postanu jako isfrustrirane kada predju 35. godinu. Zaboravio sam kako sada sebe bodre kao jaguarke, kuguarke tako nesto. Definitivno treba se okrenuti mladjim devojkama i podeliti sa njima iskustvo. [emoji2]

http://informer.rs/zivot/seks-i-vez...seks-sa-ocem-svoje-koleginice-i-zelim-to-opet

ISPOVEST STUDENTKINJE: Imala sam seks sa ocem svoje koleginice i želim to opet!Imam 23 godine, i uvek sam se zabavljala sa muškarcima koji su mojih godina, nekada čak i mlađi
...............

Pametna devojka. Ove starije zene postanu jako isfrustrirane kada predju 35. godinu. Zaboravio sam kako sada sebe bodre kao jaguarke, kuguarke tako nesto. Definitivno treba se okrenuti mladjim devojkama i podeliti sa njima iskustvo. [emoji2]

Nova glupost da popune mesto u novinama i da cice pomisle kako nisu za bacanje i sa sedom bradom.

Znam da ima devojka koje vole starije muskarce ali cim neko spopada osobu koja je dovoljno stara da mu bude roditelj treba da poseti strucno lice.

...............

Samo Tajlanđanke.
Za 10$ ti izmasira leđa + ispolira motovilo

Nemaju nešto guzice al nisu ni mnogo garave i ružne a imaju simpa izraz lica dok "rade".
Bar tako kaže stručna brošura
creampiethais

Eto zašto oni Skandinavci i Švabovi svako leto trče na Tajland, mamicu im nemoralnu

...............

Deluje mi da je prica izmisljena. Cudo kako podrzavas ovo.:lol: Znaci ti si stariji.:per:

Pa sta znam, covek ima dete od 23 godine sto u prevodu znaci da zena ne bi mogla da mu mazne stan ili ako bi to i uspela to bi trajalo 3 godine.
Zeznutije je to da ga je odbila i ispricala njegovoj cerki, onda bi ispao manijak koji spopada njene drugarice, ali koga briga jednom se zivi.:D

Mislim da cu u tim godinama takodje biti sa nekim od 20+ povremeno.:D

Како бре наиван текст у Информеру :)

Мени се чини да је то заправо исповест оца који је повалио другарицу своје ћерке, неког ко воли пилетину, радо би је опет, али се плаши да ћерка не сазна и не направи му некакав белај :)

- - - - - - - - - -

Samo Tajlanđanke.

Nemaju nešto guzice al nisu ni mnogo garave i ružne a imaju simpa izraz lica dok "rade".
creampiethais

Eto zašto oni Skandinavci i Švabovi svako leto trče na Tajland, mamicu im nemoralnu

Највећи број тих "Тајланђанки" због којих они тамо путују шишкиришки стојећи ;)

Samo Tajlanđanke.

creampiethais

Ne oslanjaj se mnogo na brošure,
jer i brošure su štampa.
A, štampa ? Znamo kakva je....
Jeb'š ženu koja nije teža od 40 - tak kila.

Nešto me ne privlače džepne venere !

...............

U pravu si.
Od matorih i impotentnih vajde nema, okrenimo se mladjaHnima, lepima.
Nego gde si ti tu?:D

Deluje mi da je prica izmisljena. Cudo kako podrzavas ovo.[emoji38] Znaci ti si stariji.[emoji14]er:

Pa sta znam, covek ima dete od 23 godine sto u prevodu znaci da zena ne bi mogla da mu mazne stan ili ako bi to i uspela to bi trajalo 3 godine.
Zeznutije je to da ga je odbila i ispricala njegovoj cerki, onda bi ispao manijak koji spopada njene drugarice, ali koga briga jednom se zivi.:D

Mislim da cu u tim godinama takodje biti sa nekim od 20+ povremeno.:D
E jbg ako je 41 godina stariji. Sada sam u drugoj mladosti. Atletski gradjen.

Ona nije dovoljno iskusna,
a matorac zna znanje !
To iskustvo je štrik kojim se vežu koze....
Stalno se potvrđuje da junoše nemaju znanja ni iskustva,
da zainteresuju i zadrže vršnjakinje.

Ne , ne ovo uopste nije slucaj....To jeste logika i logicno , ali u praksi, sta je jedna od 20 godina prosla i isprobala, tesko da ce neki otac drugarice nesto da je na tom polju nauci...
E sad, znanje, to je druga prica....ali ne to sto vi ovde mislite, seks poze i strasti...

A tu je i Zeljko Samardzic....iliti elektra kompleks...

Ima jos motiva zasto studentkinja zeli seks sa srednjovecnim muskarcem, barem nekoliko, ali ostavimo to za poslasticu...

Ono zasto sam reagovao je da se ne zanosite da je zbog seksualnog iskustva i poza , nastala situacija pozeljnosti za starijim muskarcem, pazite, nisam rekao iskusim muskarcem, namerno.

To sa iskustvom se desava oko 15, 16 i takva ce probati zabranjeno voce jer hoce da nauci....ili do 18....sigurno nece cekati do 20te i dalje...

Back