ISPOVEST SNEŽANE DIVAC LUKINOJ MAĆEHI "Luka mi se tri puta javljao u snovima"

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
ISPOVEST SNEŽANE DIVAC LUKINOJ MAĆEHI "Luka mi se tri puta javljao u snovima" http://blic.rs/i/604172

ISPOVEST SNEŽANE DIVAC LUKINOJ MAĆEHI "Luka mi se tri puta javljao u snovima"

Četiri meseca nakon pogibije Luke Jovanovića (21), s kojim, kako je tvrdila, nema nikakve veze, Snežana Divac je posetila njegovu porodicu.

Snežana Divac najavila da će osnovati fond sećanja na Luku Jovanovića

Nakon što je Bojan Jovanović, otac nesrećnog mladića, preksinoć u emisiji “Život priča”, koju vodi Tatjana Vojtehovski na TV „Prva“, podelio s javnošću informaciju da je supruga Vlada Divca želela da razgovara sa njim, više detalja o toj poseti za „Blic“ je ispričala njegova supruga Sanja. Ona je naime, bila ta koja se srela sa Snežanom Divac, koja je preko zajedničke poznanice tražila susret.

Bojan: Čekaću istinu

Bojan Jovanović potvrdio je za “Blic” da je preko poznanika iz raznih institucija dobijao poruke da će za nekoliko godina saznati sve o “kantrimenu”.
- Ne znam ni šta znači to “za nekoliko godina”. Nije mi rečeno ništa osim da ću saznati ako me i tad bude interesovalo - rekao je Jovanović.

- Bilo je to sredinom novembra, četiri meseca nakon Lukine smrti. Zajednička poznanica me je obavestila da Snežana Divac želi da nešto prenese Lukinom ocu. Tih dana Bojan je bio psihički loše, pa sam rekla da se Snežana meni javi da se Bojan ne bi dodatno uznemiravao. Ubrzo me je pozvala i najavila dolazak u salon - tvrdi Sanja Jovanović. 

Poziv za susret je, kako kaže, odmah prihvatila kako bi čula šta to žena za koju su pojedini mediji spekulisali da je vlasnica nestalog “kantrimena” kojim je upravljao Marko Milićev želi da prenese Lukinom ocu.

- Nisam htela da budem zaslepljena nagađanjima, naprosto, želela sam da je čujem. S vrata mi se obratila rečima: “Mislila sam da će ovaj susret biti lakši” - nastavlja priču Jovanovićeva. 

Pošto je izjavila saučešće, Divčeva je počela da govori o svojim učestalim snovima.

- Kazala mi je da je Luku sanjala tri puta. Poslednji put Luka joj se obratio rečima: “Ja sam bio spreman za gore, ali se brinem za svog oca. Poruči mu da za života napravi igru koju smo zajedno igrali u mom detinjstvu.” To je ujedno i bila poruka koju je želela da prenese Bojanu - kazala je Sanja, maćeha pokojnog Luke. 

U daljem razgovoru Divčeva je kazala da će tražiti odštetu od medija koji su je doveli u vezu sa tragedijom na Brankovom mostu, a da će od dobijenog novca osnovati fond u sećanje na Luku.

- Otvoreno sam joj rekla da ne mogu ništa da tvrdim bez dokaza, ali da mnogo toga ukazuje na to da ona ima neke veze sa našom tragedijom. Previše je slučajnosti. Izostao je konkretan odgovor, a pre nego što je otišla, dala mi je knjigu “Proputovanje duše”, koju je želela da pokloni Bojanu - završava ona.

Demantovala optužbe

Snežana Divac je u avgustu prošle godine negirala navode tabloida da je ona misteriozni vozač “kantrimena” za kojim se tada i dalje tragalo. Ona je najavila tužbe protiv svih medija koji su nju doveli u vezu sa pogibijom Luke Jovanovića.
- Ti tekstovi su udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima - kazala je tada Divčeva.

..............

Savest ne da mira.

snovi su cudo, cesto su direktna veza sa onostranim, mada je neobicno da dos ljubimac veruje u nesto!?

ja sam sanjao da dodjem putinu 800 evra, pa kad sam mu dao 600 on mi je rekao da imam jos jedan dan da mu vratim 800 evra

znaci li to da je putin kriv za nasu situaciju ili smo mi krivi za rusku situaciju tj verujete li da li san implicira kao u temi nesto sa jave????

snovi su cudo, cesto su direktna veza sa onostranim, mada je neobicno da dos ljubimac veruje u nesto!?

ja sam sanjao da dodjem putinu 800 evra, pa kad sam mu dao 600 on mi je rekao da imam jos jedan dan da mu vratim 800 evra

znaci li to da je putin kriv za nasu situaciju ili smo mi krivi za rusku situaciju tj verujete li da li san implicira kao u temi nesto sa jave????

:pop:

Господи, помилуј.

probaj od MMF-a da reprogramiraš dug Putinu
ja se sa njim ne bi zajebavao
kod Rusa nema zezanja oko para kao kod naših sa Balkana gde ti malo povade nokte pa opet čekaju za pare
Rusi to po kratkom postupku
a dug ti oproste

Ха ха ха, маринац, ти си толико опседнут дос-ом да ћеш их окривити што ти се ни патка више не диже када треба :)

e slušaj, pitaću tamo na Psihologiji iako deluje neozbiljno
mada svaki muški može da proba

najkretenskije snove sa brzim prelazima iz priče u priču sanjamo samo ako nam ruka u gaće
valjda zato što je čitava ćita jedan od pet glavnih nervnih sistema sa direktnom vezom ka mozgu
i sad računam da se šalju neki impulsi koji dalje prave karambol u podsvesti dok spavamo

- - - - - - - - - -

bljic nije validan izvor nicega pa ni za ovu vest, izvesno je da je zuta patka

ali vi ste kaka žute patke?

bljic nije validan izvor nicega pa ni za ovu vest, izvesno je da je zuta patka

А јел одговара напредњачко гласило,Курир ?

KANTRIMEN GA USMRTIO: Snežana Divac mi je rekla da joj je Luka dolazio u san!

BEOGRAD - Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), koji je prošle godine poginuo na Brankovom mostu kada ga je udario „mini-kantrimen“, otkrio je da je Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša Vlada Divca, koju su pojedini mediji povezivali s tim slučajem, rekla da joj je Luka dolazio u snove i da je želela da se sastane sa ocem nastradalog mladića.

Lukina maćeha Sanja Jovanović potvrdila je za Kurir da joj je to Snežana Divac kazala kad su se sastale u novembru prošle godine, četiri meseca posle Lukine pogibije.

Snežana tražila susret

- Snežana je pokušavala da stupi u kontakt s Bojanom preko naše zajedničke prijateljice, međutim, do tog susreta nije došlo jer je moj suprug u to vreme imao povredu noge i bio psihički veoma loše, pa sam prenela Snežani da ne može da se vidi s njim, već samo sa mnom. Ona je posle toga došla kod mene u salon jednog dana u popodnevnim satima - kaže Sanja za Kurir i dodaje:
- Rekla mi je da je tri puta sanjala Luku i da joj se obratio rekavši joj: „Ti još uvek nisi bila kod mog oca.“ Rekla mi je i da joj je Luka kazao da je „on gore dobro“, ali da se mnogo brine za svog oca i da mu prenese da se seti igre koju su igrali kad je bio mali i da tu treba nešto da napravi. Međutim, kad sam to rekla Bojanu, on nije mogao da se seti koja je to igra i šta bi to trebalo da uradi - kaže Sanja.

Donela knjigu na poklon

Kako tvrdi Lukina maćeha, Snežana joj je rekla i da će tužiti medije koji su tada izneli da je povezana s Lukinom pogibijom, kao i da će taj novac dati za turnir u malom fudbalu organizovan u njegovu čast.
- Pre nego što je otišla, poklonila mi je knjigu „Proputovanje duše“ - rekla je Sanja za naš list, dodavši da se Snežana Divac posle tog susreta nikad nije videla sa Lukinim ocem, što je potvrdio i Bojan.
- Trebalo je da se vidimo, ali nismo. Zašto, ne znam, to morate nju (Snežanu Divac) da pitate - rekao je Bojan na TV Prva.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/sn...a-da-joj-je-luka-dolazio-u-san-clanak-2006023

stalkere zar stvarno verujes u to sto je objavljeno?

razocaran sam. ako verujes onda je u pitanju tvoje poimanje stvarnosti i za sve ostalo

- - - - - - - - - -

I naravno dodje 27e bot da unisti temu. Ovde sam je stavio jer ocigledno ovo nije hronika, vec neko mnogo mocan je upleo prste u sve ovo.

ocito da je teskt neistinit, a onnaj koi to ode postavi u sluzbi je iste mracne sile, nije ti prvi put da zloupotrebljavas nevinbo sytyradale za stranacku propagandu

forum funcionise sto ne moraju da svi isto misle

- - - - - - - - - -

kad si me stavio na ignore onda si se resio moji postova? ili opet lazes?

Back