Ispovest roditelja Milene Radulović o slučaju Mike Aleksić

Није свака способна да се бије али је свака способна да се не враћа на место на које НЕ МОРА да се враћа.
Ali nije svaka sposobna da se otrgne tome tek tako jer je ili pod strahom ili pod velikim iskušenjem
Na kraju, nisi srceznalac očigledno

Под каквим страхом? Значи боље јој је да трпи дрпање него да оде и стави тачку на све.
Свашта.
Strahom od sramote pre svega
Sigurno je Miku volela kao ličnost i moguće da nije htela ni njemu da se sveti iako bi naravno bilo bolje da je odmah reagovala
Gde ti živiš?
Ovaj svet je krcat neprijavljenim nasiljem

Питање гласи - зашто Милена није рекла тати и мами шта се одиграва?
Ја мислим да Мика Милену није ни пипнуо.
Видим три могућа објашњења Милениног понашања, навешћу их по степену вероватноће, од (по мом мишљењу) највише до најмање вероватног:
- Милена има поремећај личности (хистрионични или гранични) па је у склопу специфичне патологије једног или другог поремећаја истински уверена да ју је Мика силовао/злостављао иако тога објективно није било: раније је била такорећи заљубљена у Мику, идеализовала га је, али се то након неког догађаја (могуће након његове негативне критике њене глуме), преокренуло у демонизовање. Или је њена исповест плод патолошког лагања како би добила пажњу, сажаљење и солидарност.
- Милена има (хистрионични или гранични) поремећај личности, а њена психотерапеуткиња је својом сугестијом у Милени индуковала настанак лажних сећања на злостављање.
- Милена има нарцистички или антисоцијални поремећај личности и свесно, хладно и прорачунато је све измислила због материјалне користи.

Ја мислим да Мика Милену није ни пипнуо.
Видим три могућа објашњења Милениног понашања, навешћу их по степену вероватноће, од (по мом мишљењу) највише до најмање вероватног:
- Милена има поремећај личности (хистрионични или гранични) па је у склопу специфичне патологије једног или другог поремећаја истински уверена да ју је Мика силовао/злостављао иако тога објективно није било: раније је била такорећи заљубљена у Мику, идеализовала га је, али се то након неког догађаја (могуће након његове негативне критике њене глуме), преокренуло у демонизовање. Или је њена исповест плод патолошког лагања како би добила пажњу, сажаљење и солидарност.
- Милена има (хистрионични или гранични) поремећај личности, а њена психотерапеуткиња је својом сугестијом у Милени индуковала настанак лажних сећања на злостављање.
- Милена има нарцистички или антисоцијални поремећај личности и свесно, хладно и прорачунато је све измислила због материјалне користи.
Apsolutno se slazem. Moja sestra ima slicnu pricu pa je nakon 20 godina tvrdila da ju je silovao neki lik iz kraja. Znaci, da nije htela, odmah bi ga prijavila, nije glupa. Fora je u tome sto je smuvao stariji lik a ona se usrala. A kad te tako 'smuva' lik onda ce i da ****.

Back