ISPOVEST PROSTITUTKE: Muž na poslu, dete u vrtiću, ja sa klijentima za 50 evra

Tacno. Ali ima jednu dobru stranu, lakse steknes pare parazitiranjem uz pomoc njega.

ljudi koji imaju vezu, ili su podesni za takve "funkcije" ce dobiti priliku da parazitiraju sa ili bez skole. Eto najbolji primer predsednik sa srednjom skolom...Sve se to da srediti diploma priznanje itd, niej problem za proverene kadrove
Skola im je eto cisto " sta ce reci selo( a selo obicno misli da je diploma neka magicna amajlija koja te cini dobrim i postenim,)", sto je njima bitno, jer to je taj tip ljudi.

To apsolutno nije tacno. Vecina zena koja se time bavi krije to od svoje okoline. Stide se, nesigurne su u sebe i sl. I to je isto veoma veliki problem.

Musterija jeste uvek u pravu, ali nikako ne sme da narusi fizicki integritet prodavca. Osim eventualno, ako doticni prodavac nije clan Obraza ili neke navijacke huliganske rupge ;)

Ako ne radis u BE92,idi zaposli se,takve najvise vole...

Kamenjarke su postene zene, za razliku od vecine ovih sto se pojavljuju u skolskom sistemu i parazitiraju na drzavnom budzetu za svoj nerad ili nesposobni rad. Doduse, i masa prostituka je losa u svom poslu, ali one barem ne parazitiraju na racun drzave.

Knjizevnost, istorija, biologija i informatika nemaju veze sa skolom. Da su iste napredovale kroz skolski sistem danas bi i dalje svi mislili da je Lazar bio car, da je zemlja ploca, a da kretanje nije relativna stvar.

Pa sigurno nije nastao tako sto je neko nabubao nesto iz udzbenika.

Gledaj ovoga. Postoji nauka i postoji obrazovanje. Nauka služi da čovek sazna nešto novo, a obrazovanje služi da čoveka uputi u to što je nauka otkrila.
Sve države koje razmišljaju o tome da ne spadnu na naš nivo ulažu u obrazovanje i podstiču ga. To im je konkurentska prednost u odnosu na nas.

Naravno.
Kazem ti sistem je sav naopak, sve na silu se trazi, to samo stvara dalje nasilje nesrecu itd.
Vecina ljudi kad nadje svoj poziv u zivotu ga obavlja sa zeljom i zeli da nauci nesto o tome vise.
Nametnuto ti je da razmisljas da nesto MORA. Isto tako Kinezi misle da MORAJU da rade u fabrikama 24/7 i zive kao bubasvabe. To je buducnost koja ceka sve nas budi uveren, to sistem zeli.
Evo na primer, ja kad sam bio mali voleo sam bajke da slusam, i vremenom sam naucio sam da ih citam, al onda kad sam dosao u skolu, sam zamrzeo pravopis i slova, iz razloga sto je citava ta atmosfera bila odvratna. Gomila dece natrpana negde bez smisla i razloga. ALi da ne sirim temu dalje.

Inače si kao mali razbijao pravopis i sa 5 godina si vukao decu iz komšiluka da vežbate pisanje rečce "ne" ili korišćenje znakova interpunkcije? :roll:

Gledaj ovoga. Postoji nauka i postoji obrazovanje. Nauka služi da čovek sazna nešto novo, a obrazovanje služi da čoveka uputi u to što je nauka otkrila.
Sve države koje razmišljaju o tome da ne spadnu na naš nivo ulažu u obrazovanje i podstiču ga. To im je konkurentska prednost u odnosu na nas.

Ne, njihova komparativna prednost u odnosu na nas je u tome sto obicno kroz formalno obrazovanje ne bubaju stvari koje zaborave za 2 nedelje. Ima i toga naravno, ali kod nas je samo to u pitanju, bez ikakve prakse za bilo sta. Plus, kod nas 'strucnjaci' iz razlicitih naucnih oblasti, teoriju te nauke poznaju onoliko koliko ja poznajem balet. Znaci, ne znaju ni teoriju, ne znaju praksu, i jedino sto znaju je da su malo bubali, malo prolazili na srecu, a malo sa puskicama na ispitu.

Poslednja izmena:
Jeste, svako treba da piše onako kako njemu odgovara. :roll:

To je nemoguce, zato i sluze pravopis i gramatika- da tvoj slobodni jezik ogranice i stave ga u okove, da bi te komsija razumeo. Pravopis i gramatika sluze jedino i samo da bi se jezik stavio u okove komunikacije. A jezik je mnogo vise od sredstva za komunikaciju.

Back