"Ispovest palog andjela"

S obzirom da je pisana iz ugla zla sigurno ima gresaka jer zlo ne moze znati dobro u potpunosti....

Nadjoh prvu

hvatio sam da On
ima ograni
č
enja koja ja nemam.

Prva greska zla... Podcenjivanje Boga.

- - - - - - - - - -

Dalje ne bih citala

To je i onako pisao neko ko misli da zna Bolje od Boga :D

S obzirom da je pisana iz ugla zla sigurno ima gresaka jer zlo ne moze znati dobro u potpunosti....

Nadjoh prvu

hvatio sam da On
ima ograni
č
enja koja ja nemam.

Prva greska zla... Podcenjivanje Boga.

- - - - - - - - - -

Dalje ne bih citala

To je i onako pisao neko ko misli da zna Bolje od Boga :D
Nisam ni ja sve pročitao-dosadno mi je...
Ali,Boža se lažno predstavlja-njgovom rukom vođeno pisanje...Možda uveče objasnim...
Ipak su konkretne aktivnosti interesantnije od jednog obićnog Bože koji se lažno
predstavlja...Determinator jedan!:hahaha::mrgreen::evil:

hvatio sam da On
ima ograni
č
enja koja ja nemam.

Bog nije ogranicen u kontekstu zla? :)

Mozda u tom konteksu, jer pali andjeo cini neke stvari koje su bogu "ogranicene", jer nije nikada ucinio i nije imao kontakt sa zlom.

Da li kontas sada? :D

- - - - - - - - - -

Nisam citao. Ali kako i ko to podcenjuje Boga?

Veruj mi GLASNICE da je dobra knjiga i da na najbolji nacin opisuje odnos palog andjela sa CRKVOM.

Mislim da bi ti se svidela...

Mozda u tom konteksu, jer pali andjeo cini neke stvari koje su bogu "ogranicene", jer nije nikada ucinio i nije imao kontakt sa zlom.

- - - - - - - - - -

Veruj mi GLASNICE da je dobra knjiga i da na najbolji nacin opisuje odnos palog andjela sa CRKVOM.

Pa svidja mi se jer iza nje stoje adventisti...
Sada tebi nece vise da se svidja.

Прочитао сам је целу. Углавном, на километар се види да је писао адвентиста.
А иначе, стил и само писање је по мом укусу добро. Овако има доста патетике и ђаво се преувеличава. Мада то је очигледно ако је већ ђаво јел те писао ту књигу, пошто се зове исповест, па је себе толико уздигао да читаoц помисли да је већи од Бога и да се помало уплаши његове памети, лукавства, моћи. Вероватно је то био и циљ писца, да себе стави на неки начин у улогу ђавола, размисли како би се он понaшао и на тај начин пренео мисли на папир. А можда је, пошто је адвентиста, имао за циљ да уплаши читаоца и да га несвесно позове да се придружи његовој цркви и да се спасе.

Ali iz perspektive HRISCANSTVA je ispravna.

To sto ti pricas je izmedjuostalog i iz perspektive gnostika. :)

Рекао бих да није. Из перспектива адвентиста је исправна. Рецимо спомиње се субота као седми дан који треба да се слави и да они који славе недељу су уствари преварени од стране ђавола који и сам то ''признаје'' у књизи.

- - - - - - - - - -

Pa nije tacno Bog imaneogranicenu moc a Sotona nema
Sotona je taj koji je ogranicen
Taodje Sotona je lazov dakle iz njegovog ugla je laz

Poslednja izmena:

Back