Ispovest najsjajnije zvezde Holivuda, Ave Gardner, na samrtnoj postelji

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211
HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO: Rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA

Ispovesti legendarne Ave Gardner

Ava Gardner je nekada važila za pravu boginju i najveću zavodnicu Holivuda ali je njen život krenuo putem sunovrata...

Bila je švorc, sama i pretežno pijana.

Na kraju je imala dva izbora: „Ili ću napisati knjigu ili prodati dragulje“, rekla je.

"I pomalo sam sentimentalna u vezi sa draguljima."

I tako je u januaru 1988. godine, ošamućena pićem i cigaretama i nedavnim moždanim udarom,
pozvala britanskog novinara Pitera Evansa i zamolila ga da napiše njene memoare.

Ono što je usledilo bile su produžene ispovesti legende na samrtnoj postelji, prvi put sastavljene
u Evansovoj poslednjoj knjizi

Ava Gardner: Tajni razgovori“.

Ispovesti Ave Gardner na samrtnoj postelji otkrivaju šokantne priče o njenom burnom životu sa muškarcima.

"HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO"

- rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA

(moram da dodam: pa i jeste bila glupa, čim se udala za njega)

Njen prvi muž Miki Runi je bio veliki ženskaroš da je prevario Avu, koju su tada smatrali najlepšom ženom na svetu,
u njihovom bračnom krevetu, dok se ona oporavljala od operacije slepog creva u bolnici.

"Bio je fatalan po žene i mogao je da ima skoro svaku koju bi poželeo." To je izjavila Avina najbolja prijateljica
Lana Tarner koja je prva spavala sa Runijem.

Poslednja izmena:
Gardner se potom udala za vođu benda Artija Šoa „drugu vrstu nasilnika: On me je uvek ponižavao” a zatim
za poznatog Frenk Sinatru, koji je zbog nje napustio svoju ženu.

Sinatra je znao da je to prava ljubav još na njihovom prvom sastanku, kada su otišli u kasnonoćnu pijanu vožnju
od Palm Springsa do Indijane i "gađali uličnu rasvetu i izloge" iz njegovog pištolja.

Screenshot_136.png

Dok se viđala sa Sinatrom, Ava je imala aferu i sa oženjenim Robertom Mičamom.

"Bila sam luda za njim", rekla je.

Kada je rekla Mičumu da se takođe viđa sa Sinatrom, on je prekinuo stvari.

Gardner je bila tinejdžerka iz Grabtauna, NC, kada ju je otkrio lovac na talenate 1941.
Odrasla je u siromaštvu i u neobrazovanoj porodici, ali njena majka je uvek znala da
Ava ima ono što je potrebno da postane filmska zvezda.

I ona je to i postala.

"Nisam bila glupa", rekao je Ava. „Znala sam da bi me moj izgled mogao odvesti kroz kapije filmskog studija."

Znala je da nije sjajna glumica i nije je mnogo marila zbog toga.

Screenshot_137.png

Screenshot_138.png

Da se vratimo na početak...

Nakon probnih snimanja, potpisala je ugovor o sedam slika sa MGM-om i ubrzo je postala tražena od strane skoro
svih vodećih ljudi u Holivudu
. Prvog dana snimanja upoznala je Runija, zvezdu tog vremena.

Hteo sam da te j.... čim sam te video“, rekao joj je. Gardnerova je imala 18 godina i bila je nevina. "Bila sam šokirana"
rekla je. „Još uvek nisam znala da je on veliki ženskaroš, zaskočio bi sve što se pomera."

Nakon jednogodišnjeg udvaranja, venčali su se, a jedan od najvećih holivudskih seks simbola bila je devica prve bračne
noći.

Veoma sam brzo shvatila sa kim sam u braku“, rekla je.

Posle Runija na red je došao Hauard Hjuz.

Nikad ga nisam volela“, rekla je ona, dodajući da je uprkos velikodušnosti koju joj je pokazao,
plaćajući medicinsku negu njene majke na samrti, on takođe bio rasista.

Screenshot_139.png

Zatim se 1945. udala za Šoa - koji je takođe zbog nje napustio svoju ženu. Međutim, ona je u tom periodu pušila
i po tri paklice cigara dnevno, konstantno se opijala i osećala toliko intelektualno nesigurno oko svog novog muža
da je konačno uradila test inteligencije.

Uverio me je da sam potpuno glupa“, rekao je Ava.

„Nisam imala enormno visok koeficijent inteligencije, ali sam imala visok."
Nedelju dana nakon njihove prve godišnjice, Šo ju je ostavio zbog druge žene.

Screenshot_140.png

Kopile mi je slomilo srce“, rekla je i tokom svog života uvek birala pogrešne muškarce.
To uključuje Džordža Skota, za koga je Gardnerova rekla da bi je često u pijanom stanju prebijao od batina.

Godine 1951. udala se za Sinatru, kojeg je kasnije nazvala ljubavlju svog života.
Njihova veza bila je bila izrazito burna.

Njena najbolja prijateljica Tarner, koja je takođe imala afere sa Šoom i Sinatrom ju je savetovala
da se ne upušta u sve to:
„Bila sam tamo, dušo“, rekla mi je.
„Nemoj to da radiš!“

Trebalo je da je poslušam.

Dosta je meni i ovoliko umetnosti. Ne mogu sve da postignem. Vidiš i sama, ti si zastala u jednom holivudskom dobu i ne mrdaš dalje.
Što se mojih tema tiče, možeš da biraš kakve hoćeš u nekoliko stotina različitih...

Filmskim glumcima se bavim odnedavno, ali su ovi iz Zlatnog vremena Holivuda najbolji, najkvalitetniji, najlepši, najružniji
i baš su oni postavili standarde koji novi glumci ne mogu da preskoče...

Uostalom, ukoliko ti se moje teme ne dopadaju, ti ih, rođeni, lepo preskoči, hahahah
Znaš li kako kaže Broj 1?

"Prvo hopni, pa reci "skoč""
:cool:

Filmskim glumcima se bavim odnedavno, ali su ovi iz Zlatnog vremena Holivuda najbolji, najkvalitetniji, najlepši, najružniji
i baš su oni postavili standarde koji novi glumci ne mogu da preskoče...
Ti filmovi su dobri jer su urađeni sa stilom, glumci su uglađeni i ponašaju se kao da su izašli iz neke bajke. Plus mnogo dobra muzika koja ih uvek prati. Ali su ti filmovi bez neke posebne radnje, nisu dinamični i ne prikazuju realan život i realnu ljudsku psihologiju.

To su filmovi tipa ,,O Romeo, Romeo, zašto si Romeo". Uhvati se glavna glumica za ruke, pogleda u neku drugu stranu i uz uzdah izgovori tekst. Bilo je zanimljivo neko vreme, kao nešto novo, ja i danas volim da pogledam neki takav film. Ali što se mene tiče bilo je dosta i trajalo je baš onoliko koliko je trebalo.

HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO: Rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA

Ispovesti legendarne Ave Gardner

Ava Gardner je nekada važila za pravu boginju i najveću zavodnicu Holivuda ali je njen život krenuo putem sunovrata...

Bila je švorc, sama i pretežno pijana.

Na kraju je imala dva izbora: „Ili ću napisati knjigu ili prodati dragulje“, rekla je.

"I pomalo sam sentimentalna u vezi sa draguljima."

I tako je u januaru 1988. godine, ošamućena pićem i cigaretama i nedavnim moždanim udarom,
pozvala britanskog novinara Pitera Evansa i zamolila ga da napiše njene memoare.

Ono što je usledilo bile su produžene ispovesti legende na samrtnoj postelji, prvi put sastavljene
u Evansovoj poslednjoj knjizi

Ava Gardner: Tajni razgovori“.

Ispovesti Ave Gardner na samrtnoj postelji otkrivaju šokantne priče o njenom burnom životu sa muškarcima.

"HTEO SAM DA TE J**** ČIM SAM TE VIDEO"

- rekao je glumac Avi Grdner koja je tad imala 18, pa je ubedio da je GLUPA

(moram da dodam: pa i jeste bila glupa, čim se udala za njega)

Njen prvi muž Miki Runi je bio veliki ženskaroš da je prevario Avu, koju su tada smatrali najlepšom ženom na svetu,
u njihovom bračnom krevetu, dok se ona oporavljala od operacije slepog creva u bolnici.

"Bio je fatalan po žene i mogao je da ima skoro svaku koju bi poželeo." To je izjavila Avina najbolja prijateljica
Lana Tarner koja je prva spavala sa Runijem.
inace, kako bi Lana Tarner, jedna trecerazredna glumica, uopste dobila bilo kakvu ulogu u filmu da je Miki nije naguzio. Na isti nacin je "uspela" i Demi Mur, i Salma Hajek i Penelope Kruz i ................pravilo za glumice glasi "prvo u krevet sa uticajnom osobom pa onda uloga".

Filmska industrija moze da proslavi coveka ali i da ga unisti.
uglavnom je ovo drugo. Droga, alkohol, samoubistvo, smrt na ulici kao bezkucnik...............to je zalosna sudbina vecine holivudskih glumaca.
Jednom sam naveo da su sve poznate licnosti na svetu produkt propagande i dok sluze toj propagandi akteri uzivaju u vilama, jahtama, bentijima.........na koriscenju. Kada ostare i vise nisu atraktivni za publiku, vracaju to sto su koristili i ne retko spadaju na prosjacki stap. Zato se mnogi glumci trude da u starijim godinama i dalje nastave da rade za CIA (primer Meril Strip, Angelina Dzoli, .........) kao propagatori americke demokratije po svetu.
Sa glumcima je vec situacija bolja jer kod njih mladsot i lepota nije od kljucnog znacaja za ulogu pa oni u starijim godinama manje potezu za tezgom radeci za CIA.

da, to je posle dolara rezervna valuta cele planete. Sa njom se trguje, kupuje, prodaje..........ugrozava cak i dolar.
Neke glumice, naravno ne sve, se probijajuu Holivudu tako što šire noge a neki glumci tako što se nekome gooze. Slava koja ide uz Holivud ponekad skupo košta. Neko reče da je na vrhu liste prioriteta u Americi biti poznat a ne bogat. Odnosno da bogatstvo ništa ne znači ako nisi poznat.

Neke glumice, naravno ne sve, se probijajuu Holivudu tako što šire noge a neki glumci tako što se nekome gooze. Slava koja ide uz Holivud ponekad skupo košta. Neko reče da je na vrhu liste prioriteta u Americi biti poznat a ne bogat. Odnosno da bogatstvo ništa ne znači ako nisi poznat.
e kod nas je obrnuto. Dzaba si poznat ako nisi bogat. Niko nema korist od tebe.

Back