ISPOVEST DEVOJKE: Nakon duge potrage pronašla sam oca, izgubila s njim nevinost i sad

Prekini da incest poistevecujes sa pedofilijom, i navodis te glupe primere.

Da, nasilni incest i incest koji je pedofilija je bolest, i nasilno krivicno delo za koje treba odrezati najstroze kazne, ponekad cak i smrtnu kaznu. Za nasilni incest gde je zrtva dete bih i ja odrezao smrtnu kaznu, iskreno. Nasilni incest je i inace najveci tabu u fasisticko-konzervativnim drustvima, i njegov broj je abnormalan, uvek bio i ostao, a konzerve sve to guraju pod tepih.

Koliko ja vidim, tema je o dobrovoljnom incestu, i to nema veze sa tvojim primerom oca tvog deteta i kako on nesto pokusava.

A ko odredjuje sta je pedofilija a sta nije? Covek
A ko odredjuje starosnu granicu pedofilije? Covek

Sta se to u glavi coveka menja tog dana kad napuni 18 godina? Jel se desava neka transformacija?
On postaje neka druga psihicki razlicita osoba?
Ne. Ista je osoba bio juce i prekjuce i bice sutra...

A ovo je bolesno! Nenormalno! Surovo prema tom detetu!
On ako je bolesnik, treba da se leci a ne da uvlaci jos jednu osobu u svoj poremecaj.

PS. Za mene je pedofilija i kad neko od 50/60 godina ima vezu sa nekim od 20/30. Jezivo. Poremeceno

Ovi su za lecenje a ne za novine.
Mada ne znam da li su proverili da li su zaista u srodstvu ili se samo nadaju tome.

Ne samo oni. Ovde su "za lečenje" i ovi iz Kurira, koji su objavili ovakvo smeće, sa akterima " koji su, jelte, želeli da ostanu anonimni", ovi iz Jutarnjeg, koji su, ako sam dobro shvatio prvi preneli ovakvu vest, pa posle Kurir od njih, a i svi mi, koji smo na ovo dno dna potrošili nekoliko minuta u čitanju i još nekoliko minuta na komentarisanju....A, ovi što su na ovu temu potrošili više od nekoliko minuta se verovatno već leče.:)

Back