e ovako
(ne morate da citate bicu opsirna i dosadna,al mi je super mesto da se ispraznim)
moji muski se vracali kolima sa mora(bobi i ja smo gospoda koja idu spavacim kolima) i pred cg granicom ih stignu jedna kola i kazu vama je pre 20 km ispala neka crvena torba iz gepeka,nismo mogli da vas stignemo pre
muz se seti da su naisli na neku rupu na putu i da je na trenutak zasvetlela lampica kao da su otvorena neka vrata,otvori gepek,kad nema ranca od starijeg u kome su dva telefona,punjaci,rej banke,slusalice za muziku,tri knjige
e sad problem je sto sam ja njima kriva za to sto se desilo.
sta ce mom detetu da cita knjigu od lazanskog,legije i ne znam ko bese treci o devedesetim godinama???
stalno smo se svadjali da to nije literatura koja treba da ga obrazuje
slusalice...cuj dete od 18 godina kupilo slusalice za slusanje muzike sa mobilnog ,koje kostaju 5000
budalastina.kad sam cula,samo sto me slog nije strefio.ja treba da kupujem patike,a on ce ono sto se tura u usi i koje dobijes besplatno sa telefonom
e onda tel
prosle godine mi je muz rekao ne moras u sve da se mesas,kad sam bila protiv toga da se da 150e kesa i ugovor na dve godine ,mesecno 1500din,za htc one
alo bre,pa tel ima za 20,30 e...
kao sam ce klinac to da placa...
oce kako nece
dobro za drugi tel sam sama kriva,detetu na moru trebaju obe kartice i cg i vip,pa je glupa mama dala svoj telefon,da detetu slucajno nesto ne zafali u zivotu
i tako ,vrate se oni da pokusaju da pronadju ranac,nema naravno
juce klinac pokusa da udej na fejs,kaze promenjena vam je sifra
(njemu se na fejs ulazi direktno sa tel)
ne znam na koju foru dobije obavestenje sa kog je maila menjana sifra,a tamo se pojavi jedno ime
i sta sad sa tim imenom?
e da ,kao ja sam krivva jer sam bila protiv svega,pa se zato to desilo...