Ispovedaonica >>pop koca chiemist<<

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nadam se da nije veliki greh banovati koca chiemista...:roll:

...da li to zadovoljstvo da ostavim rolnici...?... ona ga više voli...:lol:

Vi moderatori samo čekate koga da banujete. Pustite ljude da pišu slobodno, a i vi se malo opustite, nećete biti toliko nadrndani. :D
To za šta vi dajete kartone i banove uopšte nisu teški prekršaji... Ljudi se šale. Ovo shvati dobronamerno, a ne kao uplitanje u rad moderatora. ;)

Vi moderatori samo čekate koga da banujete. Pustite ljude da pišu slobodno, a i vi se malo opustite, nećete biti toliko nadrndani. :D
To za šta vi dajete kartone i banove uopšte nisu teški prekršaji... Ljudi se šale. Ovo shvati dobronamerno, a ne kao uplitanje u rad moderatora. ;)

hvala sto se zalazes za mene,ali bolje nemoj da nas ne bi oboje banovali.....bolje samo mene nego i tebe i mene!:cmok:

Bernand oprosteno ti je sve....Ne brini u raj ne ides sigurno...Ali pakao ti ne gine..mada te ni tamo nece hteti!

Ajdete onda molim vas lockujte ovu temu jer izgleda da nije po pravilima foruma,bolje da mi lockuju temu nego da popijem ban zbog nekih koji kvare smisao ove teme....Pozzdrav za moderatora:rumenko::rumenko::hahaha:

Bernand oprosteno ti je sve....Ne brini u raj ne ides sigurno...Ali pakao ti ne gine..mada te ni tamo nece hteti!

Ajdete onda molim vas lockujte ovu temu jer izgleda da nije po pravilima foruma,bolje da mi lockuju temu nego da popijem ban zbog nekih koji kvare smisao ove teme....Pozzdrav za moderatora:rumenko::rumenko::hahaha:

ccc kakav raj, pa ja upravljam paklom... i tobom.

Čekaj malo, pa ću ti dokazati šta me navelo da kažem to... :)

OKILI DOKILI

Ma to se cika Bernad zaljubio u mene ali ja ne preferiram matoro, pa me sad ovde prati po forumu i ceka gde ce da me izbljuje!:eek::mrgreen:

Ma ne kakvi, ti vishe volish lizanje dupeta, ako se secam?

A zasto ga citiras molim te nemoj vise...

Zato sto ja umem lepo da sastavljam recenice. :heart:

da se otvaranje loshih tema smatra grehom, ti bi vec bio u paklu, kod mene.
Prvi se javljaš na temu, ako ti neko stvarno smeta ti treba da ga zaobiđeš, međutim ti radiš upravo suprotno.
ma vidim ja, ne mozesh ti bez mene.
Ovde kao da se radi o povređenoj sujeti, i definitivno zvuči gej...
ma lud je zamnom, ne znam kako izdrzava da ne gleda postove. A sta ce, nakon toliko godina provedenih zajedno, teshko je da se rastanesh od onog koji te pokupi u kontejneru i nuaci barem nekim manirima. To je moj greh.
Ovde tvoje reči govore sve.
ma vidim ja da ti bez mene ne mozesh. realno.
Opet, ko se tu zaljubiška..?:lol:
to ovako da se pokaze autoritet? Poenta je da je on poceo sa prozivkom, ne ja.
E ovo poslednje je debela laž. Svi mogu da pogledaju prvu stranu i da se uvere da sise ti prvi javio na temu. :p

Prvi se javljaš na temu, ako ti neko stvarno smeta ti treba da ga zaobiđeš, međutim ti radiš upravo suprotno.

lepa pricica, prvi sam se javio, zato sto je on pisao po mom profilu, smatram da je bilo potrebno da mu vratim na malo ocigledniji nacin

usput, to govorimo slabijim ljudima, da se ne bi pobunili.

Ovde kao da se radi o povređenoj sujeti, i definitivno zvuči gej...

sujeta je divna stvar, a to sto nekom zvuci gej, njegov problem

Ovde tvoje reči govore sve.

mozda tebi, ali on ih je izazvao.

E ovo poslednje je debela laž. Svi mogu da pogledaju prvu stranu i da se uvere da sise ti prvi javio na temu. :p

Kao sto rekoh, on je prvi poceo sa prozivkama na profilu, i drugim temama, a ovo je bio dobar nacin da ga malo spustim na zemlju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back