Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, ne govori se. A nije jednostavno.
Mnogi imaju rešenje: razvod ili prekid veze. Kao da se ljubav lako nalazi.
Msm imam ja prijatelja koji su se još sa 35 razveli jer je ona bila konstantno nezadovoljna sexom, on naprosto je sve više gubio interes kako je ona sve više bila zainteresovana. Žalio se da ne može a neverovatno ga je privlačila, dakle bila mu je sexy i sve, ali nije mu se toliko radilo. Ona se posle udala za nekog drugog priča da im sex dobar i ok. Malo je nezgodnije kada su ljudi nešto stariji i plus imaju decu. Teže se nađe i nova prilika itd. Ali razna su rešenja.
Приметио сам ово што се дешава у Србији, велика већина људи је разведена, делује као национални спорт. Ово је главни квар?

Приметио сам ово што се дешава у Србији, велика већина људи је разведена, делује као национални спорт. Ово је главни квар?
Pa ne znam... Možda postoji neko istraživanje, ali nisam upoznata

Pa ne znam... Možda postoji neko istraživanje, ali nisam upoznata
То није истраживање, то је оно што сам могао да посматрам... Не разумем... Иако сам у последње време видео и ову појаву у својој земљи, људи више не могу ништа да поднесу

Teško da bi bilo koji normalan muškarac odobrio nešto ovakvo, mi imamo ponos dok je kod žena neretka situacija da godinama trpe švalerisanje muževa.

Da se meni desi da zanemoćam razišli bi se kao ljudi. Glupo je da ona pati a mene da boli ćoše.

Back