ISPOD TVOJE BRADE

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

ISPOD TVOJE BRADE

Zagrli me jako.....
tako da osetim kako krv ti struji
i srce kaže što reklo nije.
Zagrli me jako....
da osetim kako zateže se svaki mišić
u tebi....u meni.....
to pričaju lukovi u nama napeti
životom i rečima sapeti.
Zagrli me jako......
tako da čujem sve reči nerečene
one što jure kroz tvoje vene
a ne mogu biti izrečene
jer za njih ne postoji ni prostor ni vreme.
samo čekanje govori......

Zagrli me jako.....
dok glava mi je ispod tvoje brade
i ne daj...
ne daj da me neko od tebe ukrade.

Divna je pesma Ljiljo,:zag::cmok2:

Zagrli me jako, tako da
izmedju jave i sna,
jos jednom me probudis.
Zagrli me jako, tako da
izmedju vrha i dna,
uvek budes tu kad dusa je umorna.
Zagrli me jako, tako da
kad mi tisina oci zatvori,
kad mi dusu zagrizu hladne noci,
zagrli me jako,zagrli…
kao da ces mi opet doci.
Tijara

Tijara;bt115366:
Divna je pesma Ljiljo,:zag::cmok2:

Zagrli me jako, tako da
izmedju jave i sna,
jos jednom me probudis.
Zagrli me jako, tako da
izmedju vrha i dna,
uvek budes tu kad dusa je umorna.
Zagrli me jako, tako da
kad mi tisina oci zatvori,
kad mi dusu zagrizu hladne noci,
zagrli me jako,zagrli…
kao da ces mi opet doci.
Tijara

Hvala Tijara......viš šta radi inspiracija....moćan osećaj :cmok2:

lepo, jako lepo :klap:

elefanten-smilies-0002.gif

...divno ... no moram da ti kažem da ima neka lopovska filozofija koja tvrdi
da sve što je ukradeno želelo je žarko da bude ukradeno ... može biti , zar ne ;
naročito kad je reč o emotivnom planu -- česta su ljubavna bekstva .................

123loncar;bt115409:
...divno ... no moram da ti kažem da ima neka lopovska filozofija koja tvrdi
da sve što je ukradeno želelo je žarko da bude ukradeno ... može biti , zar ne ;
naročito kad je reč o emotivnom planu -- česta su ljubavna bekstva .................

Lopovska filozofija :lol:....drago mi je da ti se dopada gosn.Lončar :)

LJILJA MMM;bt115410:
Lopovska filozofija :lol:....drago mi je da ti se dopada gosn.Lončar :)

... svakako mi se dopada ... čak i ja imam taj strah , pa mi stih dobrano deluje :

Zagrli me jako.....
dok glava mi je ispod tvoje brade
i ne daj...
ne daj da me neko od tebe ukrade.

... pa kad ga takvim vidim , onda si napisala u moje ime savršeno opravdanje ...
...nema tog suda koji nebi zažmurio i oprostio ...sem ako nije paranoično
ljubomoran .... zar ne .
:hvala::hvala::klap::klap::klap::bye:

123loncar;bt115434:
...Molim...
...kontam po glavi ovu podtemu i slušam Ibricu ... ma bogati , dobra mu ova pesma...
vrtim je trći put -- zaista dobra ..:bye::bye::bye:
Ne znam da li znaš da li se možda sećaš kako je ovu pesmu interpretirao Ljubivoje Vidosavljević,i ne samo ovu.Ovaj antologoijski pevač ,prijatelj i drug i omiljeni pevač Carevčev,potpuno je zanemaren i potisnut što je velika sramota za one koji se time bave RTS u prvom redu.Ja imam sreću da mi je on prijatelj pa imam njegove pesme inače ne postoji ni cd ni ploče...:(A njegova interpretacija ove pesme i ova Ibricina neuporedive su.Ova zvuči žalosno kad znam kako je on to pevao.Voleo bih da možeš da je čuješ.

zxy;bt115471:
Ne znam da li znaš da li se možda sećaš kako je ovu pesmu interpretirao Ljubivoje Vidosavljević,i ne samo ovu.Ovaj antologoijski pevač ,prijatelj i drug i omiljeni pevač Carevčev,potpuno je zanemaren i potisnut što je velika sramota za one koji se time bave RTS u prvom redu.Ja imam sreću da mi je on prijatelj pa imam njegove pesme inače ne postoji ni cd ni ploče...:(A njegova interpretacija ove pesme i ova Ibricina neuporedive su.Ova zvuči žalosno kad znam kako je on to pevao.Voleo bih da možeš da je čuješ.

...neznam ... no , nisam zadovoljan ni ja sa Ibricinim izvođenjem ovih stihova ; ali
od svih izvođača koje sam imao u ponudi on je bio neki kompromis ...naime u pod temi sam malo stvar podgrevao sa tvrdnjom da u ljubavi ukradeno želi da bude
ukradeno ...odnosno , čovekovo biće tako je ustrojeno ( da tako sad kažem , istraživački je ustrojeno - pa kad se to kombinuje sa nepresušnim umećem igranja , čovek često ljubav krade ili dozvoli da ga ljubav ukrade ) ... u tom smislu pesmu sam izabrao - da pomogne . :bye::bye::bye:

Back