ispod tudjih jorgana

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
jelde.

mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici

reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.

sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.

rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi:lol::lol:

al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken

Sto je to uopste potrebno, nikakve koristi od toga nema, leba pogotovo. A i to mi delije kao neki fazon Velikog brata, ulazenje u privatnu sferu zivota, skriveni totalitarizam. Prosto receno glupos'.

ja trenutno gledam ---> brazil

mogu ti retji da je zanimljivo nikad nebi doznala da imaju love motel (svaki tretji hotel u riju jeste love motel) dje parovi odlaze chisto da ebu grebu do mile volje platish sobu za 6 sati 130 eura,

Uuuu tamo ti je tek Sodoma i Gomora, i to digitalno-virtuelna. Verovatno muskarci imaju pod jorganom laptop i gledaju one hintaije ili imaju plasticnu lutku, posto su te lutke lepse od japanki.

da da da

seks u japanu se odigrava vechinom izvan braka (ili pre braka) u braku generalno nastupa skoro pa (tajac)
64% japanki izmedju 20-30 godina bile su jednom ili vise puta seksualno napadnute u metro-u otuda je japan morao da uvede zhenske kupeje da zene izbjegnu to napadanje sa strane mushkaraca

ja trenutno gledam ---> brazil

mogu ti retji da je zanimljivo nikad nebi doznala da imaju love motel (svaki tretji hotel u riju jeste love motel) dje parovi odlaze chisto da ebu grebu do mile volje platish sobu za 6 sati 130 eura,
Za te pare bi trazio da mi u sobu dovedu mis Brazila .
130 jura ?:eek:
Na Palickom jezeru imas hotel na 24h za 30eura i za 30 eura vecera za dve osobe sa ukljucenom buteljom vrhunskog vina .

Tema ima potencijal :mrgreen:

dobro vidim da te zanima shta se radi u francuskoj:lol::lol::lol::zcepanje:

dakle

specijalnost im je mOralno kad ona njemu kazhe se ---> faire la pipe, a kad on njozi kazhe se ---> cunni, 80% francuskinja je vetj uprazhnjavalo mOralno, medjutim i to je bash zanimljivo 85% francuza uzhiva da zadovolji partnericu sa cunni

(izvor ---> Quelle: Studie von ANRE „Contexte de la sexualité en France“ 2006)

du it jur self ---> 68% francuskinja zhivi tu parolu i smatra chak da je to temeljito vazhan dogadjaj za njihovo shvatanje seksualnosti

izvor ---> tudie von Philippe Brenot „Les femmes, le sexe et lámour“, 2012

- - - - - - - - - -

Za te pare bi trazio da mi u sobu dovedu mis Brazila .
130 jura ?:eek:
Na Palickom jezeru imas hotel na 24h za 30eura i za 30 eura vecera za dve osobe sa ukljucenom buteljom vrhunskog vina .

pa dobro al za vas niko nije chuo (misim po tom polju)

i nespominju vas:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- - - - - - - - - -

chek idem po kesicu

zashto ulazish kad imash tako slabu pupu?:lol::lol::lol:

- - - - - - - - - -

A kuci sve to mozes dzabe :mrgreen:

pa u kuci ima svekar svekrva i djeca + morash da chekash dok svi odu na lijeganje i dobro utvrde san shanse su izuzetno velike da tjesh i ti zaspish a da posla nisi ni vidjela

a u shvedskoj

hm kazhu da je najliberalnija zemlja ---> The Swedish Educational Broadcasting Company (Ut­bildningsradion UR) has the task of producing training programmes for teachers and educational programmes for teenagers. RFSU has seen sexuality education in schools as a key area and publishes educational material, as well as providing additional training for teachers. Sexuality education has been compulsory in Swedish schools since 1955.

koga zanima neka ukuca 3x dabelju .rfsu.se/

jelde.

mi u njemachkoj odnedavno imam emisiju na pro7, cilj te emisije je virnuti ispod tudjih jorgana da se vidi shta se to tamo radi i na taj nachin proshire vijuge njemachkoj publici

reporteri su do sada bili u Japanu, Keniji, Francuskoj i Shvedskoj a krenuli su iz Brazila (kolko vidim da websajtu brazil je vodetji viodeoklip po gledanju) kazhu da brazilijanci sebi uzmu 21,4 minuta vremena za taj kompletni seks, kazhu da su vodetji u svijetu po trajanju tog akta.

sad mene zanima da li nama trebaju takve emisije? i bili se u srbiji nasho neki par koji bi imo hrabrosti da porazgovara o deshavanju ispod jorgana.

rado bi vam postavila link stranice al poshto znam da se odje mnoge jede i odrzhavaju visoko moralnu sliku nebi mogla da prebolim da se koja stumba sa stolice na kojoj sjedi:lol::lol:

al koga zanima neka ukuca preko googla ----> unter fremden Decken
jese vidi kako ulazi?kod nas bi se vido stid i neiskustvo

Back