Ispod kog kamena se kriju?

Svima poznat scenario: par bliskih drugarica, šolje kafe svuda po stolu i partija trača. Ulog? Neograničen! Mada, da se ne lažemo, to je odavno prestalo da bude tabu, i muškarci tračaraju i, ovo govorim iz iskustva, mogu oni da opletu mnogo "bolje" od nas!

Tema je bila škakljiva nekada davno, ali šta vam pričam kad pogledam koliko mi je trebalo vremena da to primetim, shvatam koliko se odomaćila. Sada govorim sa stanovišta devojaka. Sve više pričamo o devojkama i to u onom fizičkom/seksulanom smislu. Najsvežiji primer, sinoćni razgovor sa mojom bliskom drugaricom. Oplele smo najviše po Stani Katic i Đini Geršon koliko su breath taking.

I sad da vas ja pitam, šta bi ovo trebalo da govori o današnjim muškarcima, kada ne možemo da nađemo ni jedan jedini primerak da komentarišemo? Nije bitno da li je iz javnog ili privatnog života, ne sećam se kada sam sa svojim drugaricama poslednji put sela i rekla:"Ejjjjjj, što je fill in the blank dobarrrrrr!" Razmišljam kada je to bilo i jedina misao koja mi dolazi je iz vremena Džerarda Batlera, a on je odavno veteran na filmu.

I ja se pitam. ovakav jedan primerak, ili vise ovakvihh primerakaaa:zper::worth::zaljubljena:
560582_473802729309332_1082940263_n.jpg

Back