ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNE TUČE U NOVOM SADU

Iceman i Maverik

Buduća legenda
Poruka
46.552
Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden juče oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Sportista i zet pevačice Nataše Bekvalac je, kako se vidi na snimku, prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inačemuž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...a-natase-bekvalac-u-kaficu-uznemirujuci-video

Bogami ona dvojica sto skocise na njega nisu neki obicni likovi... u nekom treningu su sigurno a mentalno spremni da ubiju. Verovatno su samo cekali da uskoce.
Nema tu odbrane ako vise njih ozbiljnih krenu na tebe. Lepo je rekao jedan izraelski instruktor - preostaje samo da bezis a najbolja samoodbrana je vatreno oruzije. Surova istina

looking-in.jpg

Sećam se te njegove žene Jelene Mrkić, bila je proglašena za najbolje pedu CKM magazina. Od klana Bekvalac se i nije moglo očekivati nešto dubokoumnije.

Ja se nisam javila muskom magazinu CKM :-) Poslala sam im svoje slike putem emaila,imali su email gde devojke salju svoje slike i informacije,i dobila sam odgovor od njih putem poruke.Napisao mi je muskarac ime,i rekao je ''javi se kad god budes mogla'' i imala sam mislim propusten poziv od njih :-) Nikad im nisam podigla jer sam se predomislila a nisam znala kako da im kazem ali eto.Ne znam bas mnogo CKM cica,mozda da sam se uspela izboriti da se slikam za njih,oni imaju i zurke za CKM cice i ostalo.Htela sam se slikati kao Coco T,ona je imala kao obmotanu pupcanu vrpcu, zelenu ili zutu na kojoj pise Caution,preko celog tela,ili crvene trake ali,skoro sam vec videla jednu CKm cicu koja se slikala u crvenoj traci tako da...Htela sam mislim i podignutu kosu,kao Coco T na jednoj slici i eto,to su moja iskustva sa njima.Nikada nista vise nije bilo,a i izgubila sam svoj izgled,postala sam debela tako da,nikad vise.

Ja se nisam javila muskom magazinu CKM :-) Poslala sam im svoje slike putem emaila,imali su email gde devojke salju svoje slike i informacije,i dobila sam odgovor od njih putem poruke.Napisao mi je muskarac ime,i rekao je ''javi se kad god budes mogla'' i imala sam mislim propusten poziv od njih :-) Nikad im nisam podigla jer sam se predomislila a nisam znala kako da im kazem ali eto.Ne znam bas mnogo CKM cica,mozda da sam se uspela izboriti da se slikam za njih,oni imaju i zurke za CKM cice i ostalo.Htela sam se slikati kao Coco T,ona je imala kao obmotanu pupcanu vrpcu, zelenu ili zutu na kojoj pise Caution,preko celog tela,ili crvene trake ali,skoro sam vec videla jednu CKm cicu koja se slikala u crvenoj traci tako da...Htela sam mislim i podignutu kosu,kao Coco T na jednoj slici i eto,to su moja iskustva sa njima.Nikada nista vise nije bilo,a i izgubila sam svoj izgled,postala sam debela tako da,nikad vise.

Ne laži, Vrela Cico.

Back