- Poruka
- 14.407
Ma ništa slažem se , dovoljno je lepa sa minimalnim sređivanjem, ovako je samo nagrde.Ne znam na šta ciljaš. Iz moje vizure je potpuno racionalno ovo sve što sam napisala na temi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ništa slažem se , dovoljno je lepa sa minimalnim sređivanjem, ovako je samo nagrde.Ne znam na šta ciljaš. Iz moje vizure je potpuno racionalno ovo sve što sam napisala na temi.
Imanje![]()
Tebra Google kaže da je političarka.Mislim lepo je videti da Milica osim zaista velikog obima znanja i intelektualnog kapaciteta poseduje i ozbiljan kapacitet pluća ali iskreno meni su i dalje mnogo privlačnije Diksine ravne dečačke grudi, znaš nekako nije to to ukoliko nije upakovano u neki slatki kompletić ili kaputić ili u "Sirogojno" dzemperić i čipkice sa Zelenog venca.
![]()
Zamisli taj sukob Mice Potera i Drxy![]()
ovaj tab ko da je admin na stranici kuriraTragačica Milica Jokanović poznato je lice sa TV ekrana, ali retko imamo prilike da je vidimo u opuštenom izdanju.
Pogledajte prilog 1290105
"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju, i uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.
Na društvenim mrežama isplivala je njena fotka, reklo bi se iz mladosti, gde je Milica Jokanović u izdanju u kakvom ju je malo ko video.
Milica na slici nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali.
Pogledajte prilog 1290106
Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da Milica pleni neverovatnom prirodnom lepotom.
https://www.blic.rs/zabava/isplivala-intimna-slika-tragacice-milice-jokanovic/spf337l
ne razmem, na velikoj je slici osoba (ona sa perecom na glavi) koja nema veze sa opisanomTragačica Milica Jokanović poznato je lice sa TV ekrana, ali retko imamo prilike da je vidimo u opuštenom izdanju.
"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju, i uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.
Na društvenim mrežama isplivala je njena fotka, reklo bi se iz mladosti, gde je Milica Jokanović u izdanju u kakvom ju je malo ko video.
Milica na slici nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali.
Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da Milica pleni neverovatnom prirodnom lepotom.
https://www.blic.rs/zabava/isplivala-intimna-slika-tragacice-milice-jokanovic/spf337l
kad videh naslov, pomisli ono jahta, toples, tangeTragačica Milica Jokanović poznato je lice sa TV ekrana, ali retko imamo prilike da je vidimo u opuštenom izdanju.
Za pobeć...Novogodišnje izdanje Potere je teklo u isto vreme kad i repriza ispovesti Dijane Hrkalović na jednom drugom TV kanalu, i pola familije što se skupilo oko praznika je bilo u fazonu: "O, ne, evo ih ovi čudaci!" na RTS-u, a pola familije se smesta preselilo pred drugi TV u kući, na drugi sprat da tu Poteru odgleda.
Sve u svemu, dobro je da je bilo mesta za sve, i za Hrkaloviće, i za Poteraše...
Da je bilo neke treće strane... ne znam kako bismo se snašli!
Te slike... paa, pogledajte samo odnos ljudi koji su svratili na temu, i ljudi koji su odgovorili! Neverovatno zanimanje se pokazalo za intimne slike Milice Tragačice!
Zašto?
![]()
Pa, svi kvizovi su isti ili slični.Smarački kviz vs smaračica na naprdnjački način...
Nije ni moja ništa puno bolja bila,Pa, svi kvizovi su isti ili slični.
Samo da promene voditelja, i ne bih više nikad pogled bacila. Memedovićev rad poštujem i cenim još kao klinka. Bio je i ostao uvek reprezentativan, sad pomalo u novim reportažama čujem i karikiranje, loše odglumljeno... ali nije ni zameriti, prevalio 60.Ali ta potera je dosta smarajuća, prvo to protiv Tragača, pa posle grupno protiv tragača, veoma lako za namestiti.
Ali, pametnija zabava od smaranja sa politicizmom i kriminalom...
Klasicna Ruskinja, onako fizicki gledano.pa i nije nešto intimna.....
Lepa devojka ( . )
Ni ja.Ovo je stara slika. Ne bih je prepoznao na slici da nas mediji nisu prosvetlili.