ISPLIVALA INTIMNA SLIKA TRAGAČICE MILICE! Bujne grudi u prvom planu, tanak struk

Mislim lepo je videti da Milica osim zaista velikog obima znanja i intelektualnog kapaciteta poseduje i ozbiljan kapacitet pluća ali iskreno meni su i dalje mnogo privlačnije Diksine ravne dečačke grudi 🥰, znaš nekako nije to to ukoliko nije upakovano u neki slatki kompletić ili kaputić ili u "Sirogojno" dzemperić i čipkice sa Zelenog venca. ;)

Mislim lepo je videti da Milica osim zaista velikog obima znanja i intelektualnog kapaciteta poseduje i ozbiljan kapacitet pluća ali iskreno meni su i dalje mnogo privlačnije Diksine ravne dečačke grudi 🥰, znaš nekako nije to to ukoliko nije upakovano u neki slatki kompletić ili kaputić ili u "Sirogojno" dzemperić i čipkice sa Zelenog venca. ;)
Tebra Google kaže da je političarka.

Screenshot_20230130-035357.png

Na toj fotografiji je baš ono , top.

Tebra Google kaže da je političarka.

Pogledajte prilog 1290494

Na toj fotografiji je baš ono , top.

Pa iskreno najviše bi voleo da je vidim uživo ( po mogućstvu bez šminke i u što prirodnijem izdanju jer to je onako najmerodavnije) ;), mada ne radi se tu samo o izgledu ( ja nisam površna osoba) , mislim Milica je ovako malo sumnjiva, ono kao da ne voli da se išta zna o njoj a i voli da "otima" sirotim takmičarima pare iz dzepa, pre bi na trepavicama dubila nego postila nekog sirotana malo da uzme neki dinar ono kao da uživa da ponižava takmičara i da se bahati dok se za Diksi utvrdilo da je duševna, skromna i poštena cura i da ništa njoj ne treba, mislim toliko je poštena da nema čak ni aplikaciju za Maxi. 😉

Zamisli taj sukob Mice Potera i Drxy 😱

E to bi bio sudar titana , ono finale pre finala :d, mada mislim da su malo drugi fazon njih dve, pazi Diksi je doktorirala psihologiju i čak je i ispred Milice što se tiče nekog formalnog obrazovanja ali nesto sumnjam da moze da parira Milici što se tiče nekog širokog, opšteg i "nepotrebnog" znanja, mislim da je tu Mica ozbiljnija malo, recimo i onda kada sam ja pričao malo sa njom preko chat-a ono jeste bila ljupka i nežna, dušica jedna ali nekako ovako za to kratko vreme , ovako više intuitivno nekako sam stekao utisak da nije baš osoba koja je previše pričljiva i koja voli da ćaska tako o svemu i svačemu , recimo da sam je pitao sumnjam da bi recimo znala ne znam ko je frontmen ili gitarista grupe Rage Against The Machine, koje godine je ubijen Tupac, koje godine je Japanu ukinut šogunat ili u kom brazilskom gradu se igra veliki lokalni derbi Internacional - Gremio ili u kom brauilskom gradu se srušio NLO januara 1996 i tako neke stvari koje se ne uče na faksu ili kroz formalno obrazovanje a koje su bitne za kvizove, mislim sad ono ne znam možda bi i znala neću da grešim dušu ali nešto baš nisam ubedjen dok kapiram da bi Milica to u deliću sekunde odgovorila na tako neka pitanja iako te stvari možda i nisu njen fah, mislim ono imati formalno obrazovanje ili biti inteligentan i načitan je jedno a biti dobar kvizaš i pamtiti tako neke stvari je nešto sasvim drugo, ono skroz dve različite discipline. ;)

@Cosmopolite

Ono različite su to stvari , recimo primera radi ja nisam nikad bio neki djak niti sad mogu da se pohvalim nekim sad naročitim formalnim obrazovanjem ali realno razvalio bi negde 90% doktora nauka i ljudi koji su završili državne fakultete kada se radi o nekom tako opštem, enciklopedijskom znanju , ali razvalio, jer sam po prirodi vrlo radoznao, svestran, volim da sam informiran o svemu, mozak mi radi kao singerica i lako pamtim te neke fan facts i "suvišne" informacije , a i na kraju krajeva imam i vremena za te stvari , da istražujem, čitam, sakupljam informacije i konstantno sam u tom procesu tako da bi kapiram rutinski oprao nekog sad profesora, IT stručnjaka , top hirurga ili stomatologa osim ukoliko većina pitanja ne bi bila baš iz njegove struke. ;)

Tragačica Milica Jokanović poznato je lice sa TV ekrana, ali retko imamo prilike da je vidimo u opuštenom izdanju.

Pogledajte prilog 1290105

"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju, i uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.

Na društvenim mrežama isplivala je njena fotka, reklo bi se iz mladosti, gde je Milica Jokanović u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Milica na slici nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali.

Pogledajte prilog 1290106

Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da Milica pleni neverovatnom prirodnom lepotom.

https://www.blic.rs/zabava/isplivala-intimna-slika-tragacice-milice-jokanovic/spf337l
ovaj tab ko da je admin na stranici kurira :P

Tragačica Milica Jokanović poznato je lice sa TV ekrana, ali retko imamo prilike da je vidimo u opuštenom izdanju.

"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju, i uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.

Na društvenim mrežama isplivala je njena fotka, reklo bi se iz mladosti, gde je Milica Jokanović u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Milica na slici nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali.

Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da Milica pleni neverovatnom prirodnom lepotom.

https://www.blic.rs/zabava/isplivala-intimna-slika-tragacice-milice-jokanovic/spf337l
ne razmem, na velikoj je slici osoba (ona sa perecom na glavi) koja nema veze sa opisanom

kad videh naslov, pomisli ono jahta, toples, tange :(

Novogodišnje izdanje Potere je teklo u isto vreme kad i repriza ispovesti Dijane Hrkalović na jednom drugom TV kanalu, i pola familije što se skupilo oko praznika je bilo u fazonu: "O, ne, evo ih ovi čudaci!" na RTS-u, a pola familije se smesta preselilo pred drugi TV u kući, na drugi sprat da tu Poteru odgleda. :zcepanje:
Sve u svemu, dobro je da je bilo mesta za sve, i za Hrkaloviće, i za Poteraše...
Da je bilo neke treće strane... ne znam kako bismo se snašli!
Te slike... paa, pogledajte samo odnos ljudi koji su svratili na temu, i ljudi koji su odgovorili! Neverovatno zanimanje se pokazalo za intimne slike Milice Tragačice!
Za pobeć...

Pa, svi kvizovi su isti ili slični.
Nije ni moja ništa puno bolja bila,

Igrao sa drugom, i iznervirali malo njegovu suprugu, Wingspan na boardgamearena.com...

A sad sam i zbrisao, na okeanu..

Beh u Milioneru. Prošle godine...

Ali ta potera je dosta smarajuća, prvo to protiv Tragača, pa posle grupno protiv tragača, veoma lako za namestiti.
Ali, pametnija zabava od smaranja sa politicizmom i kriminalom...

Ali ta potera je dosta smarajuća, prvo to protiv Tragača, pa posle grupno protiv tragača, veoma lako za namestiti.
Ali, pametnija zabava od smaranja sa politicizmom i kriminalom...
Samo da promene voditelja, i ne bih više nikad pogled bacila. Memedovićev rad poštujem i cenim još kao klinka. Bio je i ostao uvek reprezentativan, sad pomalo u novim reportažama čujem i karikiranje, loše odglumljeno... ali nije ni zameriti, prevalio 60.
Tragači su OK, ali smo videli da se neki ispišu iz škole... samo voditelj ostaje sve vreme u formatu.
O Milici sam rekla dosta... neka se sama oblači i šminka i biće to ok.

Back