skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Nesta Sam se razmisljo.....dal se vise isplati ulagati u stariju zemsku da bi ostala mladjom sa svi tretmani kozmetiku estetiku ili jednostavno nac mladu cupi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mladju i nista ne ulagatiNesta Sam se razmisljo.....dal se vise isplati ulagati u stariju zemsku da bi ostala mladjom sa svi tretmani kozmetiku estetiku ili jednostavno nac mladu cupi
Stariji likovi i mladje zenske, moras bas dobro da izgledas kako bi ti kao stariji bio privlacan nekoj mladjoj, zato ti je moj savet da cuvas tu svoju stariju gospodju, i da zajedno ulazete jedno u drugo.Nesta Sam se razmisljo.....dal se vise isplati ulagati u stariju zemsku da bi ostala mladjom sa svi tretmani kozmetiku estetiku ili jednostavno nac mladu cupi
Ja Sam stariju ekspeditovao Jos dok je pocinjala starit,na vrijemeStariji likovi i mladje zenske, moras bas dobro da izgledas kako bi ti kao stariji bio privlacan nekoj mladjoj, zato ti je moj savet da cuvas tu svoju stariju gospodju, i da zajedno ulazete jedno u drugo.
Ja mislim da bi ti se više isplatilo da uložiš u neki biznis, nego u žensko "nadmudrivanje" sa prirodom.Nesta Sam se razmisljo.....dal se vise isplati ulagati u stariju zemsku da bi ostala mladjom sa svi tretmani kozmetiku estetiku ili jednostavno nac mladu cupi
Iskreno to mi je I naum fala ti na potsecanje na prioritetiJa mislim da bi ti se više isplatilo da uložiš u neki biznis, nego u žensko "nadmudrivanje" sa prirodom.
Jbg...veća ti posle i prođa kod žena.I ne vole sve žene da se podvrgavaju takvim tretmanima.Ali sve vole pare.Iskreno to mi je I naum fala ti na potsecanje na prioriteti