Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa,ovan ne moze nikako biti u jedanaestoj kuci nego osa jedanaeste kuce moze padati u sazvezdje ovna.Nadam se da si ispit naucila bolje od astrologije.
Samo mi je to bilo dostupno pa sam i postavila.. trebala mi je podrska nekog ko se vise razume, da bismo mogli zajedno da tumacimo jer ne znam da li sam dobra u tome..znam da je mozda premalo informacija.
Inace ja mislim da ce biti pismeno, i da ce mozda iskoristiti neki stari test(4.kuca) i da ce se drzati standardnih protokola( devica). Onda zbog 11. i bika, pretpostavljam da ce biti pitanja vezana za vulkane, magmu,uticaj na zemljiste.. a takodje i mozda pomoc prijatelja....
Sto se tice ucenja, naravno da ne sumnjam u sebe i svoje znanje, ne bih dosla do ovde da je drugacije
Prvo odredi simboliku predmeta to je reper pa onda pogledaj gde je Mesec tu je desavanje radnje.Za pismeno ili usmeno trebaju ti aspekti,narocito tranziti.Treba provaliti i profesora,videti koji upliv na njega deluje i kakav je sistem polaganja koji on zastupa na ispitima.
Cetvrto polje su koreni,ono osnovno oko cega se sve vrti,takoreci baza tog predmeta,a standardni protokoli su pod saturnom iz jarca a ne devica.Nadam se da sam pomogao.Srecno
Nije ti ovo dovpljno prijatelju, ako hoces da vidis situaciju sa ispitom moras da analiziras godisnji horoskop, 9 i 12 kucu kao i tranzit u odnosu na natalnu kartu. naravno opet 9 i 12 kuca