ISPIT?

• Začetnik teme Začetnik teme walex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

walex

Početnik
Poruka
19
Pozdrav! Imam ovaj poslednji ispit u petak koji MORAM :dash: da polozim zbog mastera.. Kako vam se cini pismeno/usmeno?

Sunce u Devici u 4. kuci
Merkur u Devici u 4.kuci
Mesec u Biku u 11.kuci
u 11. kuci je Ovan
Kako vam se cini?:think:

Pa,ovan ne moze nikako biti u jedanaestoj kuci nego osa jedanaeste kuce moze padati u sazvezdje ovna.Nadam se da si ispit naucila bolje od astrologije.

Malo je podataka,ne moze se nista reci.

Samo mi je to bilo dostupno pa sam i postavila.. trebala mi je podrska nekog ko se vise razume, da bismo mogli zajedno da tumacimo jer ne znam da li sam dobra u tome..znam da je mozda premalo informacija.
Inace ja mislim da ce biti pismeno, i da ce mozda iskoristiti neki stari test(4.kuca) i da ce se drzati standardnih protokola( devica). Onda zbog 11. i bika, pretpostavljam da ce biti pitanja vezana za vulkane, magmu,uticaj na zemljiste.. a takodje i mozda pomoc prijatelja....
Sto se tice ucenja, naravno da ne sumnjam u sebe i svoje znanje, ne bih dosla do ovde da je drugacije :bye:

Prvo odredi simboliku predmeta to je reper pa onda pogledaj gde je Mesec tu je desavanje radnje.Za pismeno ili usmeno trebaju ti aspekti,narocito tranziti.Treba provaliti i profesora,videti koji upliv na njega deluje i kakav je sistem polaganja koji on zastupa na ispitima.

Cetvrto polje su koreni,ono osnovno oko cega se sve vrti,takoreci baza tog predmeta,a standardni protokoli su pod saturnom iz jarca a ne devica.Nadam se da sam pomogao.Srecno :bye:

Pozdrav! Imam ovaj poslednji ispit u petak koji MORAM :dash: da polozim zbog mastera.. Kako vam se cini pismeno/usmeno?

Sunce u Devici u 4. kuci
Merkur u Devici u 4.kuci
Mesec u Biku u 11.kuci
u 11. kuci je Ovan
Kako vam se cini?:think:

Nije ti ovo dovpljno prijatelju, ako hoces da vidis situaciju sa ispitom moras da analiziras godisnji horoskop, 9 i 12 kucu kao i tranzit u odnosu na natalnu kartu. naravno opet 9 i 12 kuca:rtfm:

Back