frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Зашто филмски ликови никад не исперу уста водом након прања зуба четкицом и пастом за зубе? Само испљуну и као све је ОК. Е, па, није ОК.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да често филмови избаце те неке детаље због мањка времена.Зашто филмски ликови никад не исперу уста водом након прања зуба четкицом и пастом за зубе? Само испљуну и као све је ОК. Е, па, није ОК.
Мислиш?Зашто филмски ликови никад не исперу уста водом након прања зуба четкицом и пастом за зубе? Само испљуну и као све је ОК. Е, па, није ОК.
Приметио сам да у америчким филмовима од сокова само пију сок од наранџе,полицајци једу крофне у ауту.Зашто филмски ликови никад не исперу уста водом након прања зуба четкицом и пастом за зубе? Само испљуну и као све је ОК. Е, па, није ОК.
Svidja mi se to sa krofnama..Приметио сам да у америчким филмовима од сокова само пију сок од наранџе,полицајци једу крофне у ауту.
Наши полицајци,саобраћајци углавном воле прасеће и јагњеће печење.
Крофне у папирнатим кесама а кафа се увек проспе сувозачу у крило приликом потере за криминалцем.Svidja mi se to sa krofnama..
У ципелама и потпуно голе жене сам виђао у америчким акционим филмовима.i svi legnu na kauč u cipelama
Možda oni tamo u SAD imaju nekakvu jestivu pastu za zube pa nije problem da se proguta.Зашто филмски ликови никад не исперу уста водом након прања зуба четкицом и пастом за зубе? Само испљуну и као све је ОК. Е, па, није ОК.
Мислиш?
Можда баш јесте ОК?
https://mondo.rs/Magazin/Stil/a1524559/Ispiranje-usta-posle-pranja-zuba.html
Да често филмови избаце те неке детаље због мањка времена.
Има један филм не могу се сада сјетити али сцена иде овако, жена улази у вц и сједа на шољу, дуга сцена како пишки, отворена врата док прича са мужом чини ми се у другој соби, гледају се и причају.Неке текуће теме дуга сцена, устаје узима папир и брише се.Настављају разговор...да то је реал живот.![]()
Докторка Ана није нормална, гута пасту.
Што се тиче одржавања оралне хигијене, недавно сам на неком од сајтова прочитао како не треба превише дуго пастити зубе, јер могу да пожуте.
А другде сам опет прочитао како баш треба дуго и темељно радити то.
Не гута пасту, лепо пише:
"Sve što treba da uradite je da ispljunete višak paste, ne ispirajte usta vodom", kaže ona u videu koji ima skoro milion pregleda i koji je sakupio mnoštvo komentara
Eyes wide shut?Да често филмови избаце те неке детаље због мањка времена.
Има један филм не могу се сада сјетити али сцена иде овако, жена улази у вц и сједа на шољу, дуга сцена како пишки, отворена врата док прича са мужeм чини ми се у другој соби, гледају се и причају.Неке текуће теме дуга сцена, устаје узима папир и брише се.Настављају разговор...да то је реал живот.![]()
То је некада било, сада само женски ликови смеју да држе ноге на столу.Privatni detektivi uvek drže noge na pisaćem stolu dok razgovaraju telefonom...
Мислим да је некакав француз огољен до коске без цензуре.Имао сам чудне епизоде када сам гледао само французе страствено.Eyes wide shut?