ispiranje mozgova

nekada u zivotu radis nesto sto znas i da je moralno nepodobno radi visih ciljeva....lose zvuci to sto je prekinula ontakt ali tu svasta moze biti razlog, mozda nije samo muz upitanju, mozda i porodica rovari....rodilteji kao i braca i sestre cesto ne znaju da se postave na pravi nacin i tu lako izbijaju kavge....ja sam stava da ako neki odnos ne moze biti normalan ne treba ni da postoji i da niko nema prava da ponizava i maltretira pa bio ti i rod najrodjeniji....preko necega se moze preci ali svi imamo svoje granice....

А то са браћом, па мсм неки мушкарци су ***** па физиком прете, хвала Богу па женски чланови моје породице имају мене а кад ме њихови момци виде јасно им је колико има сати
:hahaha1:
ne ide bre
ne ide :lol:

trenutno pratimo svi jedno deshavanje kojem se ne mozhemo nachuditi

jedna mlada lepa devojka u braku ima sina prekinula je kompletno kontaktiranje cele njene familije.dakle sa roditeljima, brachom i snajama, chak i sa tetkom i njenom djecom.

takodje se kompletno promijenila nije to vishe ono bitje koje mi poznajemo, vazda spremna za akcije, muziku kafice i uopshte druzhenja skroz se povukla samo jos vazi poso kuca.

chula se pricha da je njen muz prijetio da tje pobije njenu brachu razlog bila ga ostavila neko vrijeme jer nije hteo da radi, posle se pomirila sa muzem ali je prekinula kontak sa njenom familijiom.

neki dan razglabamo u drustvu i rece jedna "ma ispira joj kreten mozak"

mene zanima kako se to mozak ispira?

ona je bila tolko jaka lichnost da me to njeno stanje sad shokira.

Cim je cak i sa tetkom prekinula kontakt, ta mora da pije neku drogu... Sve, sve, ali sa tetkom...:sad2:

Mislila sam na ustaljene,porodicne odnose,samo sam se lose izrazila.Za razliku od takvih,postoje i mnogo komplikovaniji odnosi koji mogu da opravdaju njeno ponasanje bez da odmah bude etiketirana kao neko ko je dozvolio ispiranje sopstvenog mozga.

Slažem se da na osnovu jako malo detalja ovde pokušavamo doneti sud. Zato sam se ja doduše i uhvatio priče o dobrovoljcima, a ne o konkretnoj porodičnoj drami.

Mislila sam na ustaljene,porodicne odnose,samo sam se lose izrazila.Za razliku od takvih,postoje i mnogo komplikovaniji odnosi koji mogu da opravdaju njeno ponasanje bez da odmah bude etiketirana kao neko ko je dozvolio ispiranje sopstvenog mozga.

pa to sam i ja rekla ali dzabe.....

iskreno, cega sam se sve nagledala, kako roditelji sukcesivno upropascavaju brakove svoje dece....
neko ima snage da postavi granicu neko nema pa mu se brak pretvori u pakao.

ja licno smatram da je ispiranje mozgova veoma pozitivna stvar
na taj nacin mi humanisti ustvari pokazujemo da brinemo o inferiornim kilavim ljudima,jer kao satro se pravimo blesavi,a opste je poznato da je inferiornima to jedan od metoda i mehanizama kojima se sluze da bi opstali kao vrsta,inace bi ih pojeli medvedi jos kad ???
ko bi nas zanimavao inace,ovako su bas zanimljivi tako mali kilavi a kao britki ?????

ali ne brini se ti nista
svejedno cu da te citam
ionako imas za notu vise uzbudljivosti
od s'ranja recimo???
steta sto nije vise na papiru da ima i prakticnu svrhu

:hahaha1:

- - - - - - - - - -

ako se u buducnosti pokazs malo vise
moszda ti i cestitku poslajem :hahaha1:

Slabo plaćeno :dash: Jeebote, koji paćenik. Pa ja ovde držim časove iz matematike i fizike deci po daleko jeftinijim cenama od drugih i to smatram uspehom, kad mi se neko dete javi da mu održim čas. Satnica mi je samo malo bolja od branja jabuka, a i to bih radio čim bude bilo.

Ne znam stvarno, kojim to radarom žene vrše pretragu po azimutu, ali treba malo da ga okrenu i na elevaciju :roll:

ma, vidi, vidi...:D

Unistis samopouzdanje, unistis necije ja, pa ga pravis po svom nalicju, a ako se opire, ucenjuj, preti batinama, raskidom, varanjem, kako god, i povinovace se.

To je ona sirova tehnika, a ako je neko vest manipulator moze da krene, "ma tvoji me mrze, hoce da nas rastave, vidis sta rade, pokusavaju da te ubede u nesto", i cim na trenutak u to poverujes i ne trgnes se, kao i sve lazi i obmane koje takva osoba servira, gotov si.

trenutno pratimo svi jedno deshavanje kojem se ne mozhemo nachuditi

jedna mlada lepa devojka u braku ima sina prekinula je kompletno kontaktiranje cele njene familije.dakle sa roditeljima, brachom i snajama, chak i sa tetkom i njenom djecom.

takodje se kompletno promijenila nije to vishe ono bitje koje mi poznajemo, vazda spremna za akcije, muziku kafice i uopshte druzhenja skroz se povukla samo jos vazi poso kuca.

chula se pricha da je njen muz prijetio da tje pobije njenu brachu razlog bila ga ostavila neko vrijeme jer nije hteo da radi, posle se pomirila sa muzem ali je prekinula kontak sa njenom familijiom.

neki dan razglabamo u drustvu i rece jedna "ma ispira joj kreten mozak"

mene zanima kako se to mozak ispira?

ona je bila tolko jaka lichnost da me to njeno stanje sad shokira.
strah nije sigurno ima i vecih blefera od njega,znaci lozi se na retarde

Back