Ispiranja mozga

bilo je upola manje, a sugestija je vishe nego ochita..i nishta sa tim skupom nije pocelo, jednostavno je bio skup koji je trebao da probudi nacionalnu svest kod srba poshto je bila gushena decenijama u kom. sistemu..nije bio okrenut protiv nikoga,pogotovo ne protiv hrvata..a te mentalne sirotinje ima uvek i u svim zemljama i one ne zapochinju nishta, njima se manipulishe..ratove zapochinju pol. elite, a ovaj nash se nije mogao desiti bez podrshke iz inostranstva..nashe vodje imaju nove gazde i sluzhe njima, a recimo hr. je prodata i vishe nije neovisna, shto cheka i nas samo se josh nisu dogovorili kome ce se prodati..uostalom u EU ce hrvatska biti u slichnom polozhaju kao i u YU..u chemu je poenta rata kada ste u EU u istom polozhaju, samo shto vam je zemlja u rukama stranca?

bilo je upola manje, a sugestija je vishe nego ochita..i nishta sa tim skupom nije pocelo, jednostavno je bio skup koji je trebao da probudi nacionalnu svest kod srba poshto je bila gushena decenijama u kom. sistemu..nije bio okrenut protiv nikoga,pogotovo ne protiv hrvata..a te mentalne sirotinje ima uvek i u svim zemljama i one ne zapochinju nishta, njima se manipulishe..ratove zapochinju pol. elite, a ovaj nash se nije mogao desiti bez podrshke iz inostranstva..nashe vodje imaju nove gazde i sluzhe njima, a recimo hr. je prodata i vishe nije neovisna, shto cheka i nas samo se josh nisu dogovorili kome ce se prodati..uostalom u EU ce hrvatska biti u slichnom polozhaju kao i u YU..u chemu je poenta rata kada ste u EU u istom polozhaju, samo shto vam je zemlja u rukama stranca?

Ma nemoj to da pricas progresivnim snagama u Srbiji. Pa to su teorije zavera! :eek:

Kakvi strani uticaji?! Ovo je demokratska drzava! :dash:

Jeste to tacno. Mioslim da je ovo: "Kako ljudi UOPSTE NE MISLE SVOJOM GLAVOM!" najbitniji razlog sranja konstantnog na ovim prostorima. PatriJote ovde nemaju svoje misljenje. Moraju da sacekaju da im neko sa TV sve to lepo objasni, onda oni po ponavljaju kao papagaju. ALi kontam da su demokratske drzave imale ovoliko bolida pre nekih 50 godina i vise. Na srecu, mozemo da ucimo na njihovim greskama, pa ce nama trebati pozda 30 godina za njihovih 50.

XAXAXAXA a ko to seree po TV mentolcicu:dash::dash:
DRUZE SELJO ja koliko znam da patriotskih tv uopste nema,dok smo svakodnevno zatrpavani nekom pro evropsko-americkom manipulacijom,i nekakvim zaglupljivanjem o evropi.
vi bre demoNkrate stvano niste pri zdravoj svesti a ni pameti,kada vi kao isprani i priglupi primerci nase vrste pricate da neko manipulise patriotama.....
i samo jos nesto retardi-patriota nikad manje nije bilo nego sada,a dokaz za to su upravo debili kao vi.....pozzz:bye:

Eto, ja dobro pamtim Tita, vremena posle njega, pamtim 1988., Slobin govor na Kosovu, pamtim rat i stanje nakon rata...

Sve do dana danasnjeg...

I gledajuci sve to, ne mogu jednoj stvari da se nacudim: KAKO SE LJUDI LAKO MENJAJU i to IZ OSNOVA!

Kako se LAKO MANIPULISE NJIMA!

Kako ljudi UOPSTE NE MISLE SVOJOM GLAVOM!

Kako ljudi NEMAJU NIKAKVE PRINCIPE....

Kako su SKLONI ZAVODJENJU PROPAGANDOM...

Kako se PRODAJU ZA MALO PARA....

Kako od HUMANIH BICA LAKO POSTAJU ZIVOTINJE...

Neki od mojih prijatelja (mali deo) se nisu promenuli.

A neke (vecina) vise uopste ne mogu da prepoznam...

TAKO JE-zato predlazem da se svi nadjemo ispred B92 i znate sta vec......
ni ja ne mogu da shvatim kako neko moze biti toliko retardiran pa da ga neki placenici godisnjom propagandom ubedjuju u ovo i ono,i da rade protiv interesa svoje zemlje.
i ja se slazem da srbi treba svakodnevno da slusaju slobine govore pogotovo taj na kosovu polju.....i postaviti u svakom gradu video bim na kojem ce se njegovi govori non stop vrteti,a sve u cilju budjenja izmanipulisane srbije od strane stranih placenika i novokomponovanih europejaca.........:rtfm:

Back