Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.355
Koliko treba vremena da smrad farbe nestane?
Ono od krecenja par dana,nego deda zamazo ta pec i isparava sad ugusih se
Ono od krecenja par dana,nego deda zamazo ta pec i isparava sad ugusih se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste gadno.ne daj mu vise da bilo sta farba zimi kad ne moze da se otvore prozori i to izluftira.Mada razredjivac na uljanoj bazi i leti stvara probleme.Sad ima farbi i na bazi vode,koje nemaju jake mirise,pa ako je bas potrebno nesto zimi farbati,onda totreba koristiti.E super hvala pogusismo se
Te na vodenoj bazi su super,ja sve sto sam mogla sam sa njima ofarbala, samo za tea pec nisu. Inace ako je tea pec u pitanju kazu da je pozeljno da se prvog dana posle farbanja ukljuci na jedinicu ,drugog na dvojku ...znaci postepeno da bi farba sazrela i lepo se uhvatila za pec kako se ne bi brzo preljustila.Jeste gadno.ne daj mu vise da bilo sta farba zimi kad ne moze da se otvore prozori i to izluftira.Mada razredjivac na uljanoj bazi i leti stvara probleme.Sad ima farbi i na bazi vode,koje nemaju jake mirise,pa ako je bas potrebno nesto zimi farbati,onda totreba koristiti.
Ima na bazi vode farbe i za drvo i metal,a ima i Emajl,koje su za obe podloge.samo tela koja greju,ne bi trebalo farbati kada su aktivna.Covek se prevario i nije jedini.Te na vodenoj bazi su super,ja sve sto sam mogla sam sa njima ofarbala, samo za tea pec nisu. Inace ako je tea pec u pitanju kazu da je pozeljno da se prvog dana posle farbanja ukljuci na jedinicu ,drugog na dvojku ...znaci postepeno da bi farba sazrela i lepo se uhvatila za pec kako se ne bi brzo preljustila.
Znam da ima na vodenoj bazi za metal ,inace radim u farbari i imamo ih , nego da ne duzim ,nije preporucljivo sa njima farbati grejna tela .Ima na bazi vode farbe i za drvo i metal,a ima i Emajl,koje su za obe podloge.samo tela koja greju,ne bi trebalo farbati kada su aktivna.Covek se prevario i nije jedini.
Nije bar dok su u upotrebi.Leti moze,jer uspeju da se dobro osuse i vezu za staru pecenu farbu za grejna tela.Do grejanja ispari sve sto treba,a koliko ce dugo da traje na grejnom telu,to je vec pitanje.Znam da ima na vodenoj bazi za metal ,inace radim u farbari i imamo ih , nego da ne duzim ,nije preporucljivo sa njima farbati grejna tela .