Ispaljivanje

Jeste...
Zato i pitam...

Mala, toliko lupas, da svi provaljuju koliko si inteligentna, osim tebe, zato ajd zdravo!
Nemoj molim te da me citiras, i da postujes na mojim temama, jer cu tako opako da te smlatim da ces plakati ceo dan dok ti ne dodje dragi da ti kupi par karmincica za utehu! Da imas drugarice verovatno bi njima plakala na telefonu, ovako ces biti sama, a taj luksuz ne bi trebalo sebi da dozvolis, zar ne? Ipak od plakanja nateknu oci, kako posle da se smesis i budes lepa za svog dragog?
Zato pali!

Da li imate obicaj da zbog "neodloznih" poslova, zato sto ste se uspavali, zato sto ste odjednom dobili poziv na date, zato sto ste bili zgalavljeni u saobracaju pa se vreme oduzilo, zato sto je sastanak trajao duze nego sto se pretpostavljalo...svoje drustvene obaveze otkazujete? Da li vam se to cesto desava? I sta mislite o tome?
Ne mislim ako ste nekom potrebni, i ako neko racuna na vas sto se tice nekog problema ili da ste obecali pomoc. Vec prosto druzenje radi druzenja. Kao happy, smo..idemo u provod...a vama se ne da...:think:

Имам обичај да одложим неког кад испланирам себи нешто занимљивије.:lol:

Наравно, увек се извадим на неко неодложно путовање, а сутра ћу свакако бити веома уморна, обавезе исцрпе човека ...најжеђће слажем, али се потрудим да звучи уверљиво.

Али не радим то често.

Back