carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Juce me je ispalila drugarica na njenom pragu....vristala sam od besa(u sebi naravno)...
Pobi'te se u zeleu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce me je ispalila drugarica na njenom pragu....vristala sam od besa(u sebi naravno)...
Ne..ne ne
nego kad se meni bude desilo nesto slucajno ona ce meni recu,,au ispalila si me,,a ja da bi ostala cista recicu joj ,,eto ti majmunko to ti je za ono i onaj dan,,
hahahaha
Ma daj...
Svetiti se za ispaljivanje?![]()
Poslednje ispaljivanje kog ja mogu da se setim bilo je bash daaavno... na Kopaoniku...
Ortakinja je donela neki pekmez od dunje u tegli... koji smo svi probali, i ja i dan danas stojim iza toga da nista ukusnije nisam probao u zivotu....
Na kraju se dogovorimo da mi da tu teglu... tj. pola od toga sto je ostalo u njoj... kako bih je smazao....
Medjutim, pitala je neka druga ortakinja, i ona dala njoj...
Tako detinjasto, aj noU...
Inace, riba me nikad nije ispalila. Valjda zna da bi bez zivotno vaznog razloga to bio kraj. Jako sam striktan po tom pitanju![]()
Nesto me ne ispaljuju cesto.....Mozda zato sto nemam prijatelje....
a joj mene drugarica ispalila i bas sam se iznervirala jer sam sve obaveze pomerila da bih ispala korektna prema njoj,kad ono medjutim,ona me ispali i jos se duri,a ja budala cutim,tja nisam normalna
Vidite u koliko sati pisem temu...da,da ispaljena sam i to od decka,u znak protesta i u borbi za svoja prava smaram se veceras iako je P E T A K ! ! !mozda mislite da teram inat,ne znam i briga me znam samo da sam ispaljena...
...