...ISPALJIVANJE...mislim,sta reci...

Ев' сад ме испалила једна будала.....Додуше, очекивала сам....Та никад ништа није урадила кад је обећала....Већ је постало смешно:lol:
И углавном се не нервирам пуно кад ме неко испали, па шта ћу сад, нећу да кварим себи остатак дана због неке тамо будале:mrgreen:

Ma daj...
Svetiti se za ispaljivanje? :hahaha:

Poslednje ispaljivanje kog ja mogu da se setim bilo je bash daaavno... na Kopaoniku...
Ortakinja je donela neki pekmez od dunje u tegli... koji smo svi probali, i ja i dan danas stojim iza toga da nista ukusnije nisam probao u zivotu....
Na kraju se dogovorimo da mi da tu teglu... tj. pola od toga sto je ostalo u njoj... kako bih je smazao....
Medjutim, pitala je neka druga ortakinja, i ona dala njoj...
Tako detinjasto, aj noU... :roll:
Inace, riba me nikad nije ispalila. Valjda zna da bi bez zivotno vaznog razloga to bio kraj. Jako sam striktan po tom pitanju :cool:

Brate nije to sto ti lazes, nego sto mislis da ti verujemo :roll:

a joj mene drugarica ispalila i bas sam se iznervirala jer sam sve obaveze pomerila da bih ispala korektna prema njoj,kad ono medjutim,ona me ispali i jos se duri,a ja budala cutim,tja nisam normalna

То нека као ова моја кретенка.....:lol:

Иначе, данас сам се се осветила за многе испале које сам доживела од дотичне особе....И морам да признам да је баш леп осећај из*ебати некога ко је то заиста заслужио.....:mrgreen:

Back