Ismevanje i obeshrabljivanje budala pa ban? Zašto bi trpeli idiote?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Poruka
80.228
Zašto je zabranjena razmena iskustava na ovom forumu što mu je jedno od osnovnih svrha? Od početka studentskih demonstracija sam banovan preko 50 puta. Bilo šta što napišem ban. Zar se tako postupa sa članovima koji su na ovom forumu preko 20 godina? Obratio sam se i nekim moderatorima i dobio cinične odgovore kako je to strašno što pišem. Prave se blesavi.

Ban 5 dana. Čuj ismevanje i obeshrabljivanje budala. Zašto bi trpeli idiote koji se očigledno favorizuju? Na blok i kraj priče!

1000000880.jpg

Tvoji postovi nisu razmena iskustva vec je svaki drugi post u poslednje vreme na Politici vredjanje, propagiranje nasilja,
pretnj da ce se sns-ovci loviti po ulicama i slicno.. je vredjanje sto Pravilnikom nije dozvoljeno i zato dobijaš kazne koje sakupiš i odeš u ban
Iznosi svoje mišljenje i ne slaganje sa današnjom vlašcu , niko ti ne brani ali na kulturan način bez vredjanja..
Pogledala sam tvoje kazne..prvo ti se brišu postovi ali kako ti nastaviš sa vredjanjima i pored brisanja postova na kraju i budeš kažnjen
I sa ovom temom u naslovu vredjaš i nazivaš ljude idiotima ..Ako tebe neko vredja ili te ismejava prijavi da se to sankcioniše
Ova tema ide pod ključ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back