island...

gossca:
Ne kazem ja da ti treba da se izvinjavas ili da on treba... samo kazem da bih ja popricala s njim... meni deluje kao da ste vi nesto zakaceni od ranije...

Ja bih mu rekla OK, Rasto, 'ajde reci dokle mi je lanac... sta smem a sta ne smem... i onda bi mu krv pila u okviru zadatih granica... hahaha... shalim se ja... :lol:

Razuman je on... i ti... bolje na pp... ovako javno ce te se jos vise zakaciti, kad uletimo mi da podgrevamo sukob i tako... znas vec kako to ide... :wink:

da...na ljis-u kao da postoji izvesna hajka na veselu

postoji odredjeni broj muskaraca koji ne propustaju priliku da odgovare na njene postove

nisam primetila da zene imaju konflikte sa veselom :-?

bas me zanima sta im to toliko bode oci?
njena sexualna iskustva?
sta, izmisljena su?
uuuuu, jako moodo!
a ove baje sto yebu 76 puta dnevno po tri chuke, sve iz dubine duse pisu :D

trachara:

postoji odredjeni broj muskaraca koji ne propustaju priliku da odgovare na njene postove

njena sexualna iskustva?
sta, izmisljena su?
uuuuu, jako moodo!
Tačno tako!

Ma da je samo na ovom forumu .. ranije sam ishla na politichke ... pa su me i tamo .. ne znam zashto, ali moje poimanje zivota se ochigledno razlikuje od vecinskog.

nisam primetila da zene imaju konflikte sa veselom

Zaista nema ..

njena sexualna iskustva?
sta, izmisljena su?

Shto je najbolje ja nikad ne izmishljam i ne lazem, prosto mi se ne troshi energija na razmishljanje kad sam i kome shta rekla.

I da opet citiram onog sveshtenika sa kojim sam se kresala - ti si chudo nepoznato mnogim nesrecnicima :) Mislim, kad jedan pop to kaze ja moram da mu verujem :)

evo npr jedan komentar nebitno ciji, nebitno sa koje teme

****$ milion puta bolje od mog tate. Kad mi je to rekla ja se zgranuo, a mala nema ni 14 godina!

niko rec nije rekao, osim jednog komentara gde je nekome smesno

zamislite samo situaciju gde je vesela napisala:

***** se milion puta bolje od moje keve. Kad mi je to rekao ja se zgranula, a mali nema ni 14 godina!

a?
je l da bi je razapeli?
spalili na lomachi?

trachara:

njena sexualna iskustva?
sta, izmisljena su?
uuuuu, jako moodo!

pa normalno je da se muskarci i zene bolje slazu :D

zamislite samo situaciju gde je vesela napisala:

***** se milion puta bolje od moje keve. Kad mi je to rekao ja se zgranula, a mali nema ni 14 godina!

a?
je l da bi je razapeli?
spalili na lomachi?

Ne smem ni da pomislim kakvi bi to bili komentari.

A u vezi ovoga -ma zeza se ..

**** $ milion puta bolje od mog tate. Kad mi je to rekla ja se zgranuo, a mala nema ni 14 godina!

Pa on je tu strpao i pedofiliju i incest, ne kazem da se ne deshava, ali o tome se javno ne pricha. Dakle, zeza se.

Vesela_zena_beogradska:
Ma da je samo na ovom forumu .. ranije sam ishla na politichke ... pa su me i tamo .. ne znam zashto, ali moje poimanje zivota se ochigledno razlikuje od vecinskog.

Zaista nema ..

Shto je najbolje ja nikad ne izmishljam i ne lazem, prosto mi se ne troshi energija na razmishljanje kad sam i kome shta rekla.

I da opet citiram onog sveshtenika sa kojim sam se kresala - ti si chudo nepoznato mnogim nesrecnicima :) Mislim, kad jedan pop to kaze ja moram da mu verujem
:)

jel rekao sladja si od bogojavljenske vodice? :D

Back