Исламски верски фанатици ИСИС-а спалили живог јорданског пилота заробљеног у кавезу

Сетимо се како је Агаг, покварени поглавица Амалекита, помислио "surely the bitterness of death is now past" кад су га у ланцима извели пред пророка Самуила.

Међутим свети пророк је рекао нешто сасвим другачије, и ту грку реч ће чути и ови безбожници из уста краља Абдулаха.

We do not negotiate with terrorists.

Краљ Абдулах је велики фан Звезданих Стаза.

Чак је и био статиста у епизоду Војаџер серијала.

Зато ће Филистинци осетити метални укус фотонских торпеда Амана.

А када се буду најмање надали, спржиће их фејзерски зраци, као небески сумпор Гомору.

Уосталом незамисливо је да дебели тинејџери из Манчестера и једноноги Чечени у бегу од мача господар-Путина пруже озбиљнији отпор поносним бедуинима.

Мени је лично невероватно да се чак и ал Каида оградила од оваквих варварских дела, напомињући да "само Алах има право да мучи пламеном", док се локални форумски манијаци облизују и радују.

Замисли ти то, кад је ал Каида глас разума који не допире до колеге Вендете, са каквим колегом ти имаш посла.

Ти владари су оплемењени енглеском и америчком крвљу, што је свакако плус.

И верни су савезници Европе и Запада.

What's not to like?
Pa, ako Amnesty International osuđuje egzekucije koje sprovodi Abdulah Mali, onda ja kao Pristaša ljudskih prava mogu samo da Odjeknem njihove reči.

Pa, ako Amnesty International osuđuje egzekucije koje sprovodi Abdulah Mali, onda ja kao Pristaša ljudskih prava mogu samo da Odjeknem njihove reči.

Пази, ти си сама рекао да је социјализам Бојана Пајтића прихватљив јер је мањи од бољшевизма Двери.

Зато ћемо истом логиком констатовати да наш пријатељ, ЊКВ Абудлах, представља мање зло од живих спаљивача.

Da li vama ovo deluje kao radostan osmeh? Meni na osnovu njegovog pogleda ne deluje tako..

jordanian-pilot-burn.jpg

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-disturbing-image-shows-child-5109296

Пази, ти си сама рекао да је социјализам Бојана Пајтића прихватљив јер је мањи од бољшевизма Двери.

Зато ћемо истом логиком констатовати да наш пријатељ, ЊКВ Абудлах, представља мање зло од живих спаљивача.
Ne znam da je promena režima u 3Ammanu sada aktuelna, pa nemojmo razbijati glavu oko toga.

Mene više zanima obaranje Putinovog frenda Asada, pa zato treba usmeriti plamen našeg gneva prema njemu, da se tako lirski izrazim.

Ne znam da je promena režima u 3Ammanu sada aktuelna, pa nemojmo razbijati glavu oko toga.

Mene više zanima obaranje Putinovog frenda Asada, pa zato treba usmeriti plamen našeg gneva prema njemu, da se tako lirski izrazim.

Da se tako lirski izrazim, dok vi ne usmerite plamen svog gneva ka Asadu, on ga usmerava ka vama...

Нажалост, фотонска торпеда слободног света данас нишане Раку, што је свакако трагично.

Нажалост, фотонска торпеда слободног света данас нишане Раку, што је свакако трагично.
Urdun ne spada u slobodan svet, nego u tzv. Hereditary Dictatorship.

Sadašnji tiranin jordana je prosto postavljen od svog ćaće, i planira da postavi svog sina.

Na tu nedemokratsku praksu će biti stavljena Tačka.

Мени је лично невероватно да се чак и ал Каида оградила од оваквих варварских дела, напомињући да "само Алах има право да мучи пламеном", док се локални форумски манијаци облизују и радују.

Замисли ти то, кад је ал Каида глас разума који не допире до колеге Вендете, са каквим колегом ти имаш посла.

Da istina. Inace poznata je posvecenost sirijske Al Kaide, Al Nusre u borbi protiv nusajrijskog rezima u Siriji dok u medjuvremenu Asadovi partneri iz tzv Islamske Drzave rade na stetu sirijske revolucije I Islama uopste.
Sve u svemu kraj ce doziveti I jedni I drugi - tvoj Asad I braca Ravnogoraca, ISIS.

Ко год се у Раки скрио
Абдулаху није мио
Ни пророку Мухамеду
(сала лаху алајхи ва салам)
Мноштво ракета њега ће одалам-
ит, и свакоме бити јасно
Да варварин бити није красно.

Urdun ne spada u slobodan svet, nego u tzv. Hereditary Dictatorship.

Sadašnji tiranin jordana je prosto postavljen od svog ćaće, i planira da postavi svog sina.

Na tu nedemokratsku praksu će biti stavljena Tačka.

Можда.

Али не пре него што неваљалци из ИСИЛ-а буду терминисани.

Зар се не слажеш?

Smaknuce terorista radi osvete je cist primitivizam. Koliko god bila losa odluka razbojnika da spali pilota, toliko je losa odluka da razbojnici budu ubijeni iz osvete. Jordan je drzava i nema prava da ubija ljude radi osvete. Pogotovo ti razbojnici su ratni zarobljenici i Genfer konvencijom je zabranjeno ubijanje ratnih zarobljenika.

Ha ha mislis da ces da ispadnes intetesantan. Prilicno si zivahan u tim pokusajima za jednog starca :cool:

Ја бих само рекао да си се ти уплашио Јорданске Одмазде.

Аман све дозна.

Smaknuce terorista radi osvete je cist primitivizam. Koliko god bila losa odluka razbojnika da spali pilota, toliko je losa odluka da razbojnici budu ubijeni iz osvete. Jordan je drzava i nema prava da ubija ljude radi osvete. Pogotovo ti razbojnici su ratni zarobljenici i Genfer konvencijom je zabranjeno ubijanje ratnih zarobljenika.

Нема ту освете, то су терористи осуђени на смрт још давно због ужасних злочина и масовних убистава.

Милосрдно су их до сад држали на животу, али милости је дошао крај због ових гадости.

Нема ту освете, то су терористи осуђени на смрт још давно због ужасних злочина и масовних убистава.

Милосрдно су их до сад држали на животу, али милости је дошао крај због ових гадости.

Ovo opet po meni spada u osvetu, sto sebi ni jedna drzava ne sme da dozvoli. Cisto sumnjam da bi u USA doslo do izvrsavanja smrtne kazne, kao odmazda za smrt njihovog drzavljanima. A isis je sve vreme bio svirep. Pre par meseci su masovno streljali par stotina zarobljenika. Tako da je po mom misljenju ovo cin osvete, sto je za osudu. Nemam nista protiv izvrsenja smrtne kazne, ali da u ovom momentu, jer je i jordan pokazao time primitivnost.

Poslednja izmena:

Back